AWD rašė:Na, tai kas kad yra latviški numeriai KAUNAS. Yra ir lietuviški numeriai KAUNAS - iš pirmojo išduotų vardinių dvidešimtuko. Lazdynuose ant seno VAZ-2106 buvo...Jei kas pamatysite - būtinai fotografuokite.
kazkur skaiciau ar kauno dienoj .. kad jau vaz'as nebeturi to numerio dabar puikuojasi ant prabangaus automobilio =] na jaj kas turit prisidek. aciu
Tai nusiperki numeri uz 4000lt ir jai tau koks pacukas noredamas pasikabinti ant savo kambario duru ji tau nuima nuo automobilio,tu negali issiimti naujo? Man toks klausymas iskilo perskaicius Kauno dienos straipsni.
stai ir radau atsakyma ... turetum isiimti naujus numerius nes jai prarandi numeri daugiau tokio nebeatspaudzia
citata is regitros.lt : Numerio ženklai, tapatūs prarastiems ar pavogtiems, pakartotinai negaminami ir neišduodami.
hm blogai kad isejo istatymas numeris turi buti su skaiciumi.... man labiau priimtini latviski istatymai... galima uztamsinti priekinius langus.. arba galima uzsirasyti daugiau nei 6 simbolius.... latvijoje labai labai daug vardiniu numeriu, nes man rodos ir kaina labiau prieinama zmonems...