Visu pirma norejau pabrezti kad del visu kitu pardodamu daiktu nieko pres neturiu,tegol sau pardoda uz kiek kas nori

,manes sudomino trys dalykai,juodi LIT numeriai,na tegul bus 50 e gal koks nors norvegas ir pirks kaip sovetini relikta,gal jam 50 e kaip mums 5,manes suerzino faktas kad pardavejas pradejo aiskinti kad cia retenybe,ir taip toliau.Prisimenu laikus kaip buvo naudojami site (Jodi) numeriai,na nori zmogus pardot-turi kaip sakoma-pripi..z.et.Prie to pacio-atvede muzikas I turgeli pardavinet buli,o kitas ateina ir klauso-kokiame menesy jis versiuka tures?????-o greitai,
uz pusantro menesio............Dviratukas,cia toki pati pardavinejau uz 15 e -ir kaz kaip niekas nepirko,o ten 140 e,ar ne kosmosas.Del Pobedos pretaisu,na cia ne Horxo,merrso ,bemso,fordo,pretaisai o pobedos,pagaminta pobedu buvo CCCPe-235999 venetu,plius 4677 M72,Lenkijoi apie 240 tukst.WarszawuM 20,tai neretenybe ,beveik puse miliono automobile,neskaitant atsarginiu detaliu kurie buvo pardodami atskirai,ir M20 nelikvidus CCCP platybose galima buvo pirkti dar peestrojkes metu.
Del mano detaliu kosminiu kainu-kolega Egvis neprisimenu sau kad as su kazko Ikskeles turguje kalbejau del AWO motociklo detaliu pardavimo,is AWOdetaliu turejau tik tilta,jo kaina buvo truputi didesne negu 100 euru,cia forume jis buvo pardavinejamas.o AWOmotocikla sa pats komplektoju,kuris buvo pirktas 80 metu viduryje,supainiojat manes su kazkuo.Man cia jau nepirma karta.Kolega Brazini,buvau apie juo kitos nomones,cia iseina nesugebejau susitarti,tai purvo aptaskinsiu.............
Turejau viena KS krutine kuria issigijau pres 20 metu is p.Jakucionio,ir buvo ismainyta(ne Lietuvoj) I R75 stabdziu lekste,taip bash na bash.Sita kuria jums siulau kaip sakot uz kosmine kaina ,jos istorija tokia .Pres maz daug15-17 metu Gudijoj pirkau KS750 varykli ir apgadinta gr.dezes korpusa,kainavo 900 USD.Taip kad is sitos salies nelabai ka galima buvo isvezt,tai reikejo man isvezinet gabalais,nutempiau pas pazystamus netoli Lidos,ir gabalais veziau I Lietuva,atveziau mineta krutine,dezes korpusa,generatoriu(ks600)galva,cilindra.Liko blokas,smagratis,antra galva,cilindras.Atvazioju,o ten islauztos garazo duris,jau pataisytos buvo ir mano detaliu nera

,apvoge ar jie ten patys suemitavo ilauzyma-nežinau,nors zmones buvo patikimi,ne karta motoblokus man saugojo.taj paprasciau norejau,,atmusti,,nors dali savo pinigu,pasisakes jums tokia,,kosmine,,kaip sakot kaina.Kad jus Somijoi pirkot uz 250 e-malacius,as nebuvau ten ,nemoku Ebejuje pirkinet detaliu,nežinau kalbu,as pasakiau kaina kuria maciau nekarta Lodzes turguje,busit o manau ten bunat- sektorius A vietos 70 iki 74,labaj rimta komanda ir kainos ten,ohoho,ir perka zmones,arba Broliu Slubovskiu komanda sektorius D 494 vieta,arba Boxser-rotor-C321,323-pasidomekit kokios ten ,,proxodimcu,,detaliu kainos .Pardavinejot cia forume saharos ratlanki,klausiau nekarta I AZ uz kiek pardosit,a v otvet tishyna-kaip dainavo V.Vysotskij.As toki ratlanki laimejau aukcione, latviskame forume ,kaina berods 40 e buvo,pres trys metus,net originalus dazaj buvo.
Tai kita karta kolegos pres rasant ka nors pagalvokim apie ka rasom.Pagarbaj visems dalyviams.