Galima prisiregistruot čia:
https://www.retro-magic.ru/forum/index. ... ,17.0.html
Jie tai tikrai yra išnarstę ruskus motociklus po kauliuką ...
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Butent nuo 53 metu (kazkurio menesio) ir pradejo montuoti auksta sparna (del to galima tik pasidziaugti, nes su zemu sparnu daugiau bedu butu). Tik reikia nepamirsti, kad pacio M 72 nera 53 gamybos pradzios, o buvo pagamintas 53 metu antroje puseje. Dabar tiksliai nepamenu, bet lyg ir KMZ ir IMZ kiek skirtingu metu atsisake zemo sparno.gkeleris rašė:O nuo kelintų metų pradėtas montuoti šis naujesnis priekinis sparnas? Aš ieškojau su apatiniais tvirtinimais.Vikas rašė:Kad butu aisku koks tikslas turi buti pasiektas (zvelgiant i si projekta restauratoriaus akimis), pridedu keleta foto
Kadangi 53 metai, tikėtina, o tais metais dar ėjo ir tokie ir tokie sparnai, bandysim žiūrėtis įsigyti komplektą su apatiniais tvirtinimais, jeigu nepavyks dėsime su viršutiniais (asmeniškai mažiau patinka naujasnis variantas)Vikas rašė:Butent nuo 53 metu (kazkurio menesio) ir pradejo montuoti auksta sparna (del to galima tik pasidziaugti, nes su zemu sparnu daugiau bedu butu). Tik reikia nepamirsti, kad pacio M 72 nera 53 gamybos pradzios, o buvo pagamintas 53 metu antroje puseje. Dabar tiksliai nepamenu, bet lyg ir KMZ ir IMZ kiek skirtingu metu atsisake zemo sparno.gkeleris rašė:O nuo kelintų metų pradėtas montuoti šis naujesnis priekinis sparnas? Aš ieškojau su apatiniais tvirtinimais.Vikas rašė:Kad butu aisku koks tikslas turi buti pasiektas (zvelgiant i si projekta restauratoriaus akimis), pridedu keleta foto
Jei tiket 1955 m. katalogu, zemas sparnas buvo iki 1953 m. liepos men.gkeleris rašė:O nuo kelintų metų pradėtas montuoti šis naujesnis priekinis sparnas? Aš ieškojau su apatiniais tvirtinimais.Vikas rašė:Kad butu aisku koks tikslas turi buti pasiektas (zvelgiant i si projekta restauratoriaus akimis), pridedu keleta foto
Kurio katalogu? KMZ ar IMZ?senex rašė:Jei tiket 1955 m. katalogu, zemas sparnas buvo iki 1953 m. liepos men.gkeleris rašė:O nuo kelintų metų pradėtas montuoti šis naujesnis priekinis sparnas? Aš ieškojau su apatiniais tvirtinimais.Vikas rašė:Kad butu aisku koks tikslas turi buti pasiektas (zvelgiant i si projekta restauratoriaus akimis), pridedu keleta foto
Nera nurodyta konkrecios gamyklos, cia bendras katalogas "ministerstvo oborony", planines ekonomikos laikais popieriuose buvo viena, o gamyboje visai kas kita galejo butigkeleris rašė:Turbūt šiuo klausimu visur skirtingai rašo...