Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Jawa kuri buvo utenos "Jovarinese"

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Vartotojo avataras
Paulius43
Forumietis
Forumietis

Standartinė Paulius43 »

kazkoki panasu namie turejau, vaikas budamas zaidziau..
Vartotojo avataras
Socrat
Forumietis
Forumietis

Standartinė Socrat »

Kad būtų paimtas kadras iš kiek tolėliau, tai ir mano enduras matytųsi. :D Bendravau su Jawos savininku, jis sakė, kad ta, kuri yra ankstesnėje forumo temoje yra vogta. Jo paties iš anksčiau nepažįstu, bet būtų įmanoma atsekt kontaktus.
Neformatas! :baninti?:
VITALIJUS
Forumietis
Forumietis

Standartinė VITALIJUS »

dar kad velniukas yra ant sparno nereiskia kad vogta as ta velniuka gavau atskirai o po to past persigriziau skyles sparne kad geleciau ji prisukt o jawa tikrai nevogta as ja pirkau pazystamo tai va. suzinok to zmogaus kontaktus
DomuXs
Forumietis
Forumietis

Standartinė DomuXs »

cia gi mano jawa :D
DomuXs
Forumietis
Forumietis

Standartinė DomuXs »

tuos velniukus pirkdavo Daugpili arba Rygoj. Kupiskyje jie ant 5 jawu uzdeti. Kiek tevas pasakojo tai 1973 metai buvo. As dar tris tokius turejau. Viena JAWA 360 su tokiu velniuku buvo pavogta is Panevezio.
Vartotojo avataras
Socrat
Forumietis
Forumietis

Standartinė Socrat »

VITALIJUS rašė:dar kad velniukas yra ant sparno nereiskia kad vogta as ta velniuka gavau atskirai o po to past persigriziau skyles sparne kad geleciau ji prisukt o jawa tikrai nevogta as ja pirkau pazystamo tai va. suzinok to zmogaus kontaktus
Nežinau aš ar ten ta vogta, ar ne ta, tik parašiau, ką sakė tas žmogus. Paklausiu draugelio, su kuriuo jis atvažiavo, gal žinos kontaktus.
Vartotojo avataras
valdas
Forumietis
Forumietis

Standartinė valdas »

Socrat rašė:
VITALIJUS rašė:dar kad velniukas yra ant sparno nereiskia kad vogta as ta velniuka gavau atskirai o po to past persigriziau skyles sparne kad geleciau ji prisukt o jawa tikrai nevogta as ja pirkau pazystamo tai va. suzinok to zmogaus kontaktus
Nežinau aš ar ten ta vogta, ar ne ta, tik parašiau, ką sakė tas žmogus. Paklausiu draugelio, su kuriuo jis atvažiavo, gal žinos kontaktus.
Bet zmogu apvaginai, kam jis turi teisintis :lol:
Vartotojo avataras
Socrat
Forumietis
Forumietis

Standartinė Socrat »

valdas rašė: Bet zmogu apvaginai, kam jis turi teisintis :lol:
Tikrai niekuo aš jo nekaltinau, tik pasakiau, ką girdėjau. :wink: