tam, kad idejus tokia nuotrauka i foruma, turetu zmones apie ka tauzytdagyzz rašė:...kam gaisti laika tokiems montazams...
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
...mirtis UAZ-ui arba atsargiai - merginos.
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Nu tikrai, moteriškė už vairo tragedija
O dar labiausiai man patinka kai važiuoja įjungus galine pavarą, kalba telefonu ir būna su akiniais
Pastebėkite, dažnai taip pasitaiko realybėje
p.s. gerai kad aš ir boba, tai ką kai nors kvailo padarai tai negėda nebūna kad ir signalina, nes vistiek nuomone apie visas vienoda

O dar labiausiai man patinka kai važiuoja įjungus galine pavarą, kalba telefonu ir būna su akiniais

Pastebėkite, dažnai taip pasitaiko realybėje

p.s. gerai kad aš ir boba, tai ką kai nors kvailo padarai tai negėda nebūna kad ir signalina, nes vistiek nuomone apie visas vienoda

pavargau kariaut
-
- Forumietis
Senas sovietinių laikų anekdotas : Nuduso moteriškei mašinytė sankryžoje , vargšė nežino , ką daryt , už jos stovinčios mašinos vairuotojas dar pasiuto spaust signalą . Moteriškaitė išlipa iš auto , prieina prie to vairuotojo ir sako : - Ar negalėtumėt pažiūrėt , kas ten mano mašinai sugedo , o aš tuo tarpu už jus paspaudysiu jūsų signalą