Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
RETROMOBILE 4 x 4
Moderatorius: Moderatoriai
-
- Forumietis
-
- moderatorius
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- moderatorius
Aš su mielu noru, nes įspūdžių po RM 4x4 renginio nors vežimu vešk.laurynas400 rašė:.... ar galvojama suorganizuot kokį lengvą pasivažinėjimą bekele ar ne...?
Mano žiniomis Vidminas, Rolandas karts nuo karto Vilniuje išvažiuoja bekele, o ir aš pats savaitgaliais ar vakarais pasivažinėju apie Kauna. Į Vilnių be problemų atšaučiau.
Rimtam renginiui šiais metais jau neužteks laiko ir "pajėgumų". O va dėl "lengvo pasivažinėjimo" - kodėl gi ne. Tiesa, čia dar kai kurie iš mūsų su viltimi laukė Militaryshow renginuko šiemet rudenį, tačiau viltys jo sulaukti kaip suprantu blėsta blėsta.
-
- Forumietis
Viltis miršta paskutinė.Ramzis rašė:Aš su mielu noru, nes įspūdžių po RM 4x4 renginio nors vežimu vešk.laurynas400 rašė:.... ar galvojama suorganizuot kokį lengvą pasivažinėjimą bekele ar ne...?
Mano žiniomis Vidminas, Rolandas karts nuo karto Vilniuje išvažiuoja bekele, o ir aš pats savaitgaliais ar vakarais pasivažinėju apie Kauna. Į Vilnių be problemų atšaučiau.
Rimtam renginiui šiais metais jau neužteks laiko ir "pajėgumų". O va dėl "lengvo pasivažinėjimo" - kodėl gi ne. Tiesa, čia dar kai kurie iš mūsų su viltimi laukė Militaryshow renginuko šiemet rudenį, tačiau viltys jo sulaukti kaip suprantu blėsta blėsta.

pavargau kariaut
-
- Forumietis
Vajė , vajė , ir iš kur toks pesimizmasRamzis rašė: Tiesa, čia dar kai kurie iš mūsų su viltimi laukė Militaryshow renginuko šiemet rudenį, tačiau viltys jo sulaukti kaip suprantu blėsta blėsta.