Istorija tokia. Paskmbina draugas ir nori pirkt GAZ21, as pasakau ,kad galiu tik uz poros valandu. Susiskambina su pardavejais susitariam, atvaziuojam o ji jau ant tralo paruosta isvezimui.
Kaip sakant abidna.
Seiminiko naujo nebuvo o tralo savininkas paske "ir rades dokios masinos neimciau".
Pradine kaina 2500LT, TA, nauja registracija.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo Direktorius 22 Rgs 2006, 11:34, redaguota 1 kartą(us).
Taip cia Zemaites gatveja. Ir nieko mes neipike, gal kiek nors kolega. ant nuotrauku labai graziai atrode o is arciau pazejas tai vaizdelis graudokas.
Apatine dalis su teptuku patepliota, galines duris keiciamos, priekines?, gale parudija...cia kiek pastebejau per 5 min. Nors seip masina verta demesio. YRA TA.
Nustebino per kiek laiko buvo nupirkta. Kolega sake skelbimas atsirado pries tris dienas ... ir volgos neber.
Siaubas, kas darosi su kainom. Nesitikėjau, kad tokią Volgą taip greitai nuperka už tokią kainą.
Mano nuomone, tavo draugui pasisekė. Ji neverta tokių pinigų.
Ledūklis rašė:Siaubas, kas darosi su kainom. Nesitikėjau, kad tokią Volgą taip greitai nuperka už tokią kainą.
Šiandien neverta - rytojau galbūt jau ir verta
Gaz 21 US Export 1966 Pofka 8 61387227
Tarpininkavimo paslaugos. Kaunas
vat as dabar suomijoje, tai uz graziai paruosta, originaliai padaryta gaz 21 parduodama uz 3500 euru, o pakankami gerai atrodantis M 408 uz 700 euru, yra ziguliu keletas, moskvicius 412, 1977 metu uz 2000 euru. tai va kainos cia dar geresnes.
Ledūklis rašė:Siaubas, kas darosi su kainom. Nesitikėjau, kad tokią Volgą taip greitai nuperka už tokią kainą.