Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Gaz 21 Volga US (Pofka)

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
zose1
Forumietis
Forumietis

Standartinė zose1 »

Soūlyčiau galinius numerius pasikeisti i JAV formato, kurie savo dydziu yra labai panasus i tarybinius juodus arba geltonus.
Vartotojo avataras
Pofka1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Pofka1 »

zose1 rašė:Soūlyčiau galinius numerius pasikeisti i JAV formato, kurie savo dydziu yra labai panasus i tarybinius juodus arba geltonus.
Būtent į tokius numerius ir bus keičiami senieji. Jau norėjau prieš parodą išsiimti bet kaip visada koją pakišo laikas...
Gaz 21 US Export 1966 Pofka 8 61387227
Tarpininkavimo paslaugos. Kaunas
Vartotojo avataras
Pofka1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Pofka1 »

Taigi darbai (kolkas organizaciniai) nestovi vietoje. Užsakyta faktiškai visa nauja priekinė važiuoklė. Bus keičiami visi nauji pirštai su sucharikais, pusmenuliai, įvorės ir t.t Planuose numatyta pakeisti apie 80 % važiuoklės naujomis detalėmis. Darbai bus pradėti į galą rudenio kuomet uždarysiu sezoną :D .
Vartotojo avataras
Pofka1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Pofka1 »

Nupirktos naujos gumos aplink visas duris. Pardavėjas sakė, kad originalios, bet man kyla įtarimas. Ir gal kas žinot su kokiais klijais geraiusiai klijuot ? Bandžiau kažkokius rusiškus kur specialiai gumai, tačiau nieko nelaiko (kaina apie 12 lt), paskuj "DenBraven" kur jau viską klijuoja tie taip pusėtinai, bet vietomis (kur daug išlinkimų) guma atšoka.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Algis
Diskusijų Dievas
Diskusijų Dievas

Standartinė Algis »

Aš klijavau stalių klijais kuriuos jie naudoja faneruotėm klijuoti,nuostabu ,tik pavadinimo nežinau :oops:
Vartotojo avataras
Pofka1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Pofka1 »

Algis rašė:Aš klijavau stalių klijais kuriuos jie naudoja faneruotėm klijuoti,nuostabu ,tik pavadinimo nežinau :oops:
O gal bent žinot kur tokių gaut ? Kokiam "Nabuke" pažiūrėt gal.
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

Algis rašė:Aš klijavau stalių klijais kuriuos jie naudoja faneruotėm klijuoti,nuostabu ,tik pavadinimo nežinau :oops:
labai itariu, kad Algio patarimas ir bus "pats tas", ar bent jau labai arti tiesos. dar esu girdejes (net kadaise turejau ir esu pabandes is batsiuvio stiklainiuka prisipildes), kad batsiuviai turi "kietu" kliju - stipriai rekomenduoju izbandyti, nes teoriskai, jie turetu geriau automobiliui tikti, nei staliu naudojami. is nesenos asmenines patirties apie klijus parduodamus siandiena pvz., senukuose: net ir dvieju komponentu klijai siandiena sukieteje buna kazkokie netikri :twisted: ant viso to slamsto parduotuvese importuotoju pikta, ne tas zodis :twisted: :twisted: :twisted:
Vartotojo avataras
Pofka1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Pofka1 »

Problema su spidometru. Šiandien mieste važinejau "70 - 80 km/h" greičiu tačiau labai įtartinai mane visi lenkė. Vėliau "Ištyriau", jog spidometras rodo 20 km/h daugiau negu reikia. Taigi kaip išspręsti šią problemą ? Ką reguliuoti. Panelės ardyti nesinori.
Vartotojo avataras
LaurynasC
moderatorius
moderatorius

Standartinė LaurynasC »

Paprasčiausias būdas būtų išardyti spidometrą ir nuėmus rodyklę, ją perstatyti. Tiesa, gali būti ir tokia spidometro konstrukcija, kad šitas fintas nepavyks
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966
http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
J123
Forumietis
Forumietis

Standartinė J123 »

Pofka1 rašė:Problema su spidometru. Šiandien mieste važinejau "70 - 80 km/h" greičiu tačiau labai įtartinai mane visi lenkė. Vėliau "Ištyriau", jog spidometras rodo 20 km/h daugiau negu reikia. Taigi kaip išspręsti šią problemą ? Ką reguliuoti. Panelės ardyti nesinori.
Spidometro rodyklės pradžiai patarčiau neliesti. Man ši problema buvo M- 423 spidometru, tik jo parodymai buvo rodomas dalinti iš dvijų. Jo veikimo principas toks.
Ttrosas suka magnetą. Priešais magnetą ant ašies pritvirtintas diskas o ant kito galo ašies rodyklė. Kuo diskas arčiau magneto, tuo daugiau atsilenkia rodyklė ir atvirkščiai. Tas atstumas reguliuojamas vržtais (po jais lygtai syruoklės stovi). Tas pats principas turėtų būti ir Volgos. Sėkmės.