Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

RetroCarsLT M-21I II laidos 1959 metų restauravimas

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Prinokes_ananasas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Prinokes_ananasas »

Sakykit, ar galima paskui ant cinko paruost ir dazyt? Ir kaip reikejo paruost pries cinkavima? O tai ziuriu cia visai pigiai gaunasi gera apsauga nuo rudziu.
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Kipshas rašė:
Andrius rašė:Noreciau parodyti kokia buvo priekines sedynes nugarele,matyt kas sedejo is galo spardydavo iki tol kol buvo ka spardyti.Teko keisti ir impregnuota pagrindą,bei aptraukti nauja medžiagą.
ar ne oda čia turėjo būti?
pas mane pvz. oda ten
Neturejo buti pas mane ten oda,kadangi gobelenas yra tas pats,ir persiutas nebuvo.Bendrauju su kolegomis iš Rusijos pas ka yra M-21 1959 metu laidos,tai labai idomus faktas yra kad ,pas zmogu lygiai tokia pati Volga juoda kaip pas mane.Toks pats salonas,ir netgi vidus yra ne juodas o pilkas,o svarbiausiai kad,kebulo numeris pas mane 44660,o pas ji 44710.
Štai cia pateiksiu nuoroda kur pamatysite 1959 metu laidos,visiskai originalia Volga.
http://www.gaz-21.boom.ru
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Gaz-69A
+37061620070
Vartotojo avataras
Sergej
Forumietis
Forumietis

Standartinė Sergej »

garsiakalbio groteles 2laidos turi but is virsaus kaip ir 1, o ne kaip 3 is sono?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

1959 metai- tai pereinamas modelis. Kai kas nuo 1 laidos, kai kas nuo antros.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
Algis
Diskusijų Dievas
Diskusijų Dievas

Standartinė Algis »

Andriau,pažiurėk atidžiau į tą ,,orginalą' , bet kas tau pasakis kad gražiai dažyta, stiklų gumos kokios,vairas,pavarų svirtis gerai ,kad dar ne Chruščiovo ar Gagarino kas yprasta Rusijoj.
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Raimis rašė:1959 metai- tai pereinamas modelis. Kai kas nuo 1 laidos, kai kas nuo antros.
Taip sutinku,tie skirtumai budavo perein. model. iš 1 į 2 laida ir iš 2 i 3 laidą,galima daug vardinti skirtumeliu.
Gaz-69A
+37061620070
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Algis rašė:Andriau,pažiurėk atidžiau į tą ,,orginalą' , bet kas tau pasakis kad gražiai dažyta, stiklų gumos kokios,vairas,pavarų svirtis gerai ,kad dar ne Chruščiovo ar Gagarino kas yprasta Rusijoj.
Algi,pats zinai kaip ir kas yra,aš turiu omeny kad,bendras vaizdas yra toks koks ir turi buti,o del tavo išvardintu dalyku sutinku,kad jau gal ir keista.Ir kaina iš kosmoso paimta.
Gaz-69A
+37061620070
Vartotojo avataras
Algis
Diskusijų Dievas
Diskusijų Dievas

Standartinė Algis »

Kokie skirtumėliai,jei tikėt kad ji taip užlaikita nesamonė,vien tik vairas ją išduoda, jei tikėt pagal spidometrą, pažiurėk į pedalus jie viską pasako,laimė to ruselio kad dar gerai varyklio viso tau neparodė gal pas jį yrgi karteris cinuotas :lol:
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Algis rašė:Kokie skirtumėliai,jei tikėt kad ji taip užlaikita nesamonė,vien tik vairas ją išduoda, jei tikėt pagal spidometrą, pažiurėk į pedalus jie viską pasako,laimė to ruselio kad dar gerai varyklio viso tau neparodė gal pas jį yrgi karteris cinuotas :lol:
Ka turejai galvoje sakydamas apie karterį?Ar cinuotas ar cinkuotas?
Jei tau sukėlė juoką mano karteris,tai manau pamates jį prieš cinkavimą būtum pasakes-kad gal pasiješkok sau kitą karterį.
Gaz-69A
+37061620070
Vartotojo avataras
Algis
Diskusijų Dievas
Diskusijų Dievas

Standartinė Algis »

Galėjai paprašyt bučiau davęs :wink: o kai busi pas mane aš tau parodysiu tykrą antro modelio volgą kur dar bebuvo prikišti nagai :wink: