Aš restauruoju automobilį ilgam,tad ir naudosiu antikorozines medžiagas tobulas,kad nereiktu prie to pačio klausimo sugrižti po 5 metu.
Ir dar 2 laidos Volgos taip pat skiresi.Jei jau man nori parodyti 2 laidos Volga, tai butent kelintu ji metu?
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
RetroCarsLT M-21I II laidos 1959 metų restauravimas
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
Andrius
- Forumietis

-
Algis
- Diskusijų Dievas

-
Kipshas
- Forumietis

Man ta nuoroda neveikiaAndrius rašė:Neturejo buti pas mane ten oda,kadangi gobelenas yra tas pats,ir persiutas nebuvo.Bendrauju su kolegomis iš Rusijos pas ka yra M-21 1959 metu laidos,tai labai idomus faktas yra kad ,pas zmogu lygiai tokia pati Volga juoda kaip pas mane.Toks pats salonas,ir netgi vidus yra ne juodas o pilkas,o svarbiausiai kad,kebulo numeris pas mane 44660,o pas ji 44710.Kipshas rašė:ar ne oda čia turėjo būti?Andrius rašė:Noreciau parodyti kokia buvo priekines sedynes nugarele,matyt kas sedejo is galo spardydavo iki tol kol buvo ka spardyti.Teko keisti ir impregnuota pagrindą,bei aptraukti nauja medžiagą.
pas mane pvz. oda ten
Štai cia pateiksiu nuoroda kur pamatysite 1959 metu laidos,visiskai originalia Volga.
http://www.gaz-21.boom.ru
sukelkite kas nors visas nuotraukas ...
jei darai taip kaip radai - tai gerai, nes nelabai tikisi, kad taviškei buvo kas nors kaitaliota
bet toje kur nuotrauką įmetei iš Rusijos - labai nesinori tikėti salono originalumu dėl:
audinio rašto (tikrai neteko matyti tokio)
ant sėdynės esančių bangelių (kiek salonų žiūrėjau - visi be iškilimų)
aišku mano žinios gali būti per menkos - tiesiog siūlau nepasitikėti vienu šaltiniu
Tiesa, tavo ir volga išskirtinė - II laida ir dar eksportinis variantas, o dar metai galimi pereinami - žodžiu daryk kaip radai ir bus geriausia
-
Andrius
- Forumietis

-
Andrius
- Forumietis

-
Pauliusk
- Forumietis

-
Jstas
- Forumietis

-
Andrius
- Forumietis

Su sėdynėmis lyg ir išsiaiškinom.
Yra nupirktas visiškai naujas galinis tiltas, pilnoj komplektacijoj .
Greičiu dėže visiškai perrinkta, kas reikalinga pakeista naujomis detalėmis. Buvo pakeisti guoliai, antrinis velenėlis,beliko pilnai nudažyti.Taip pat pilnai perrinktas pagrindinis stabdžiu cilindras.
Greičiu dėže visiškai perrinkta, kas reikalinga pakeista naujomis detalėmis. Buvo pakeisti guoliai, antrinis velenėlis,beliko pilnai nudažyti.Taip pat pilnai perrinktas pagrindinis stabdžiu cilindras.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Gaz-69A
+37061620070
+37061620070
-
Andrius
- Forumietis

Šiuo metu ruosiamos signalinės dūdos,atidarius gaubteli pamaciau vaivorikštiniu būdu cinkuota pati mechanizma.O idomiausiai tai kad dūdos kronšteinas buvo nedažytas,kaip aš galvojau o juodai cinkuotas arba oksiduotas,kadangi esu oksidaves kai kurias dalys Gaz-69,tai jau kažkiek suprantama.Taip pat radau ant kronšteinelio pagaminimo metus X-59.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Gaz-69A
+37061620070
+37061620070
-
Pofka1
- Forumietis

O pagrindinio stabdžių cindro korpuso nesiruoši dažyt ?Andrius rašė:Su sėdynėmis lyg ir išsiaiškinom.
Gaz 21 US Export 1966 Pofka 8 61387227
Tarpininkavimo paslaugos. Kaunas
Tarpininkavimo paslaugos. Kaunas