Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Krosinis moto VOSTOK
Moderatorius: Moderatoriai
Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
-
kaimas
- Forumietis

-
Rudge
- Forumietis

-
kaimas
- Forumietis

-
Rudge
- Forumietis

-
kaimas
- Forumietis

-
DomuXs
- Forumietis

-
Rudge
- Forumietis

Ne nesiūlau, nes žinau, kad CZ su tokia šake nerasi, nebent tai bus svetima. Šakė yra iš to paties komplekto kaip ir pr. stebulė. Atkreipk dėmesi į stabddžių suporto fiksavimo vietą, lygiai tokia pati atlaja yra ant šakės. Ar nors viena CZ šakė turėjo standumo briauną iš priekio per visą aukštį? Ar taip išdėstyti varžtai ant apatinio tiltelio plunksnų-amortizatorių suveržimui? Kas liečia motoro virinimo siūles, tai yra normalu esant eksperimentinei gamybai, kada įmami pusgaminiai ir lipdoma viskas į krūvą ( liejimo formos dar nėra). Dabar dėl motoplatos. Kokį kitą, gera degimą galėjo pastatyti rusų gamykla, ar reikėjo kurti savo, naują degimą 20-čiai ar 50-čiai motociklų.kaimas rašė:Siulai dabar man ieskoti nete tokios sakes?Zinau kad pas mane buvo atveze cz su tokia sake tvarkyti.Siaip tai suprantu link ko suki.Yra tik vienas skirtumas nuo plataus masto gamintu cz sakiu.
Kas liečia pati motociklą, esu 99% įsitikines, kad tai yra vieno fabriko darbas (neskaitant smulkių patobulinimų, be kurių sporte neapsieisi). Ir greičiausiai tai yra "VOSTOK". Tiesa kolkas dar neturiu jokio informacijos, kuri tai patvirtintu. Tačiau tai tik laiko klausimas, kai turėsiu, būtinai paskelbsiu.
Labai gaila, kad į šią diskusiją įsijungė tik keli žmonės. Norėtusi daugiau bendraminčių. Dėkoju visiems už nuomones ir pastabas.
-
kaimas
- Forumietis

Apie tiltelius isvis nebuvo kalbos.O jei manai kad ten vienetines gamybos modelis tai gali labai klysti.Matau nesi mates rimto motokrosistu ar siaip tuo uzsiimancio garazo.Padaro dar ne tokius variantus.Pats esu mates kaip pazistamas dare kartingui visa cilindra skysciu ausinama.Pagrindas buvo cz-125 gilze,o toliau pacio kuryba.Ir tikrai zymiai graziau atrode nei tavo vadinamas gamintoju vienetinis modelis.Ir tuo labiau kad jo motoras isgyeno du sezonus rimtu treniruociu trasoj.
-
kaimas
- Forumietis

-
kaimas
- Forumietis