Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Tarpusezonis :)

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Vartotojo avataras
Fon
Forumietis
Forumietis

Standartinė Fon »

Taip , taip , tavo :suo: mes jau pažįstam , o kai kas ,,gerai'' :verkti2: :wink: . O sprandas tai jo :geras:
Vartotojo avataras
Ramzis
moderatorius
moderatorius

Standartinė Ramzis »

Jau šiais 2006 metais mes ten planovome 4x4 Retromobile daryti, dėl laiko stokos atsisakėme...
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

Ramzis rašė:Jau šiais 2006 metais mes ten planovome 4x4 Retromobile daryti, dėl laiko stokos atsisakėme...
retromobile renginys, vienas paciu paciu geriausiu... zemiau pateikiu nuotrauka is sio forumo, kur renginio dalyviams iki posukio i Raudondvario karjera liko kokie 5 km... panasu, kad nekurie jau atsipalaidave ir nuo kelio sukti nesiruosia :?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Fon
Forumietis
Forumietis

Standartinė Fon »

O , velnias , pasirodo , vistik TAI buvo ne sapnas ... :graudu:
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

Fon rašė:O , velnias , pasirodo , vistik TAI buvo ne sapnas ... :graudu:
ne, tikrai ne sapnas :wink:
Vartotojo avataras
Ramzis
moderatorius
moderatorius

Standartinė Ramzis »

Aukščiau pateikta nuotrauka daryta iš Vidmino viliuko, Kipshas berods fotografavo. Už motociklisto :wink: važiuoju aš. Pamenu, taip juokinga buvo, kad net mirk iš juoko, ką ten gerb motociklistas išdarinėjo :DDDD :DDDD :DDDD

Mes žinojome, jog kažkur vietoje karjeras. Bet... jėgų jau nebuvo...
Vartotojo avataras
Fon
Forumietis
Forumietis

Standartinė Fon »

Ramzis rašė:Aukščiau pateikta nuotrauka daryta iš Vidmino viliuko, Kipshas berods fotografavo. Už motociklisto :wink: važiuoju aš. Pamenu, taip juokinga buvo, kad net mirk iš juoko, ką ten gerb motociklistas išdarinėjo :DDDD :DDDD :DDDD
----------------------------------------------O gerb. motociklistas kojom iš juoko kratė . Jeigu pamenat , prieky važiuojantis Vidmino viliukas nelabai norėjo normaliai važiuot , tai gerb. daktaras Kipšas mėgino jį gydit ir padarė operaciją ,,nachadu'' - išamputavo jam vieną stumoklį , ir viliukas padarė išvadas - datraukė ligi namų . Tai kai Kipšas parodė man garuojantį stūmoklį , aš vos ir nenuvariau grioviais iš juoko :lol:
Vartotojo avataras
GINTIL
Forumietis
Forumietis

Standartinė GINTIL »

Fon rašė:
Ramzis rašė:Aukščiau pateikta nuotrauka daryta iš Vidmino viliuko, Kipshas berods fotografavo. Už motociklisto :wink: važiuoju aš. Pamenu, taip juokinga buvo, kad net mirk iš juoko, ką ten gerb motociklistas išdarinėjo :DDDD :DDDD :DDDD
----------------------------------------------O gerb. motociklistas kojom iš juoko kratė . Jeigu pamenat , prieky važiuojantis Vidmino viliukas nelabai norėjo normaliai važiuot , tai gerb. daktaras Kipšas mėgino jį gydit ir padarė operaciją ,,nachadu'' - išamputavo jam vieną stumoklį , ir viliukas padarė išvadas - datraukė ligi namų . Tai kai Kipšas parodė man garuojantį stūmoklį , aš vos ir nenuvariau grioviais iš juoko :lol:
:DDDD :DDDD :DDDD anekdotai ant ratų :yahooo: :puiku: :taika:
1937 MB320 Pulmanlimousine
1957 M1M Minsk
1986 MB 190D
Vartotojo avataras
Pelyte
Forumietis
Forumietis

Standartinė Pelyte »

:DDDD :apalpti:
pavargau kariaut
Vartotojo avataras
Fon
Forumietis
Forumietis

Standartinė Fon »

Nu , manau , kad puikiai suprantat , kad Kipšas kažkur (gal Vidmino atsarg. dalių kromely :lol: ) surado penktą stūmoklį , bet efektas buvo geras , kai išlindo pro galinį bortą , vienoj rankoj alaus butelys , kitoj - stūmoklis , ir rėkia :- va, kur priežastis buvo :!: :lol: