Jei nuvesi vandenį gilyn ir jis pratekės per duobę tai drėgmės neišvengsi.Andrius rašė:Už tai kad dauboj,kaip state garazus MSV nukase apie pota metru grunto ,tam kad islygintu visa aikštele garažams,kad aukstis butu vienodas.Tad dabar ir turim problema.Vieni patare skysta stikla su betonu maisyti ir tinkuoti ir.t.t.Gal pasilikti prie grezimo i grunta ?
Kokio dydžio garažas, ar yra pakloti lietaus tinklai, kur nubėga vanuo nuo stogų ir nuo teritorijos ?
Aš dabar remontuoju savo garažą tai iškarto rusyje kloju papildomus drenažo tinklus. Mano rusio grindų lygis yra šiek tiek aukštesnės jei šalia tekančios upės lygio tai darysiu avarinį drenažą. Jei vanduo pakyls aukčiau nei rusio grindys isijunks drenažinis siurblys ir visa vandenį pakėlęs aukštyn iš pumpuos laukan. Kai vandens lygis neaukštas veikia senoji drenažo sistema. Tokia sistemą nesudėtinga pasidaryti.
Tavo atveju jei ten tik duobė tai galima duobės kraštuose ileisti drenažinį vamzdį aplink perimetra i sieneles bei i grindis. Tada bus nutraukiamas vanduo i drenažo sistemą prieš tai kai pateks i duobę. Jei teritorijos lietaus nuvedimo tinklų nėra tai tada pasistatyk drenažinį siurblį su plude, ikask giliau plastikinį vamzdį D 500 ir ileisk siurblį i jį. Kai vanuo pradės rinktis siurblys išpumpuos ji lauk (pas kaimynus
Man skystas stiklas nepadėjo kai dariausi sana rusio duobę. Iš pradžių kaip ir nieko o po metų galėjau karosus auginti. Geriausias varijantas kad iki duobės vanduo iš vis nedatekėtų.