Pilnai sutinku.Tik belieka pridurti,kad JAV-tai daugiau juodukų stilius.[/quote]
Azerbaidžanas yra vidurio europoj ir jie ten visai ne juodukai....
Puiki mintis.
Kokia? kad Azerbaidžanas yra Vidurio Europoj? Nee, niekaip nesutinku. Tai jau Vidurinė Azija - tamsūs, karšti, važiuoja per raudoną šviesoforo signalą, degtinės ir alaus negeria, tik vyną ir arbatą...Tiesa, nuo Kara Kumų juos skiria jūra, bet tai nieko nereiškia - Alachas didis abejose jos pusėse,,,
kiek ne i forumo tema:
mane domina izraelio istorija. kodel? nes pastebejau, kad isijungus, tarkime, cnn, bbc ar ltv mes matome viena vaizda, o per al jazera - visai kita istorija, o kur dar "trecia medalio puse"... jeigu kas nesuprato, tai siuo pvz., noriu pasakyti: nepulkime labai kritiskai vertinti to, ko visiskai nesuvokiame, o tiesiog destykime savo numones, neizeidinedami
kitoks rašė:kiek ne i forumo tema:
mane domina izraelio istorija. kodel? nes pastebejau, kad isijungus, tarkime, cnn, bbc ar ltv mes matome viena vaizda, o per al jazera - visai kita istorija, o kur dar "trecia medalio puse"... jeigu kas nesuprato, tai siuo pvz., noriu pasakyti: nepulkime labai kritiskai vertinti to, ko visiskai nesuvokiame, o tiesiog destykime savo numones, neizeidinedami
Stop! Kame įžeidimas? Kad parašiau, jog Azerbaidžanas ne Vidurio Europoje? Buvau tenai ir žinau, kad papročiai pas juos tikrai ne europietiški, kaip ir supratimas apie automobilius ir eismą. Jie tikrai artimesni Vidurinės Azijos gyventojams, nei, tarkim gruzinams ar armėnams.Bet tai tikrai ne forumo tema, tad daugiau šio klausimo neliesiu.