Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Gaz-69 modifikacijos bei originaliu Gaz-69 nuotraukos.

Čia ieškokite straipsnių apie senovines transporto priemones

Moderatoriai: rcepa, Moderatoriai

Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

.mendoza. rašė:Padangos - pacios tinkamiausios, kai reikia kur nors musio lauke uzmaskuoti... :D , arba cia gal paradui skirtos...?
Butent,tai greiciausiai automobilius ruošdavo paradams.
Gaz-69A
+37061620070
Vartotojo avataras
Rudge
Forumietis
Forumietis

Standartinė Rudge »

Andrius rašė:Manau, kad padangos,čia jau vietiniu kareivuku darbas.
Na apie nudažymą, tikrai net nepagalvojau. Jeigu man kas pasiūlytu tokių "EGLUČIŲ" pusėtinu, būčiau labai laimingas.
Jeigu šnekėti apie tento uždangalą, manyčiau, sprendžiant iš dažytu padangų, kad tas automobilis ruoštas kažkokioms šventėms, paradams ir tento uždangalas bus pasiūtas specialei. Gal ir klystu.
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Aš taip pat manau Romai,kad specialiai siūdavo paradams,kitais atvejais ji nera butinas.
Gaz-69A
+37061620070
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

rudge rašė:
Uždangalas gal, bet padangos tai tikrai. :-)
pasiziurejau savo turimas gaz 69 nuotraukas: aptikau, kad padangos tai ne tokios jau ir retos :) o vat kreivojos starterio papildomas laikiklis matomai buvo per silpnai tvirtinmas prie buferio ir po keliu bandymu uzvesti kreivuoju starteriu, matomai nuskrisdavo toli toli...

pridedu siokia tokia nuotrauka (pirmoji), kaip atrodo priekines groteles, kai to papildomo geleziuko nebera.

antroje, padangu pvz, bei minetoji detale is arciau
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Rudge
Forumietis
Forumietis

Standartinė Rudge »

Dėl "daikčiuko", aš atkreipiau į jį dėmesi, bet kažkaip pagalvojau, kad jis visados yra., rankeną gi reikia kažkuo prilaikyti Gal čia mane GAZ67 suklaidino. Reikės eiti daryti reviziją, ar pas mane kur tokio nėra.
Vartotojo avataras
Rudge
Forumietis
Forumietis

Standartinė Rudge »

kitoks rašė:
rudge rašė:
Uždangalas gal, bet padangos tai tikrai. :-)
pasiziurejau savo turimas gaz 69 nuotraukas: aptikau, kad padangos tai ne tokios jau ir retos :) o vat kreivojos starterio papildomas laikiklis matomai buvo per silpnai tvirtinmas prie buferio ir po keliu bandymu uzvesti kreivuoju starteriu, matomai nuskrisdavo toli toli...

pridedu siokia tokia nuotrauka (pirmoji), kaip atrodo priekines groteles, kai to papildomo geleziuko nebera.

antroje, padangu pvz, bei minetoji detale is arciau

Pieštų ar nuotraukų " PVZ" aš tau daug galiu parodyti, parodyk daug gyvų. :D
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Man sunku pasakyt,ar ant visu Gaz69 būdavo šis "daikčiukas",kadangi daug esu mates,ir čiupinejes,ir niekad nebuvau sutikes.Kad ir ant mano buferio buvau nuskutes visus dažus nesimate jokiu skyliu ,kad jis buvo pritvirtintas.Nors sis daikčiukas šiokio tokio grožio priduoda,neatsisakyčiu toki uždėti ant saviškio :D
Gaz-69A
+37061620070
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

rudge rašė:

Pieštų ar nuotraukų " PVZ" aš tau daug galiu parodyti, parodyk daug gyvų. :D
"gyvo" nemaciau ne karto...
Vartotojo avataras
Rudge
Forumietis
Forumietis

Standartinė Rudge »

Andrius rašė:Man sunku pasakyt,ar ant visu Gaz69 būdavo šis "daikčiukas",kadangi daug esu mates,ir čiupinejes,ir niekad nebuvau sutikes.Kad ir ant mano buferio buvau nuskutes visus dažus nesimate jokiu skyliu ,kad jis buvo pritvirtintas.Nors sis daikčiukas šiokio tokio grožio priduoda,neatsisakyčiu toki uždėti ant saviškio :D
Gal tas daikčiukas šiandien daugiau dėl grožio, o "kreivo starterio" laikais tai buvo labai racionalus patobulinimas, įdant meišmalti radiatoriaus ir grotelių. Gaila neižiūriu nuotraukose, tai kampuotis prisuktas iš viršaus, ar plokštelė prisukta iš priekio?
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Tai yra plokštelė prisukta iš priekio.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Gaz-69A
+37061620070