Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Gaz-69 modifikacijos bei originaliu Gaz-69 nuotraukos.
Moderatoriai: rcepa, Moderatoriai
-
Raims
- Forumietis

Jieškau ir aš tokios plokštelės, bet teko matyti tik savadarbes. Ant mano 69 bamperio nebuvo jokios, bet įdomiai "išdraskytos" grotelės: ne priekis, kurį ir turėtų apsaugoti ta plokštelė, bet vidus. Tai gal ji nelabai ir reikalinga, užtat vėlesniuose modeliuose ir nebuvo dedama? Nors grožio, bent jau mano akimis, prideda.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
GAZ-69A - kaip neversk, vistiek 69
-
Andrius
- Forumietis

-
Raimis
- ekspertas

Ar nebus taip, kad po to, kai skylės nuo dažno ir energingo darbo kreivu starteriu pasidarė didelės ir negražios, paėmė ir pakeitė išorines groteles.Raims rašė:Jieškau ir aš tokios plokštelės, bet teko matyti tik savadarbes. Ant mano 69 bamperio nebuvo jokios, bet įdomiai "išdraskytos" grotelės: ne priekis, kurį ir turėtų apsaugoti ta plokštelė, bet vidus. Tai gal ji nelabai ir reikalinga, užtat vėlesniuose modeliuose ir nebuvo dedama? Nors grožio, bent jau mano akimis, prideda.
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
LaurynasC
- moderatorius

Man panašu, kad čia ne nuo ilgalaikio sukiojimo, o nuo vieno gero suktelėjimo. Na pvz. kreivam starteriui kažkaip įkliuvus prie alkūninio skriemulio ar palindus po dirželiu. O grotelių skylė berods jau buvo tvarkyta.
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966
http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
Chrysler Imperial 1960
-
Andrius
- Forumietis

-
Raimis
- ekspertas

Tada belieka pritarti LaurynoC versijai. Išplėšimo forma tikrai leidžia manyti, kad jis padarytas vienu kartu.Andrius rašė:Idomiausiai yra tai,kad, tiek grotelės tiek ta skarda su išmalta skyle,yra viena ir ta pati detalė.Raimis rašė: Ar nebus taip, kad po to, kai skylės nuo dažno ir energingo darbo kreivu starteriu pasidarė didelės ir negražios, paėmė ir pakeitė išorines groteles.
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
Andrius
- Forumietis

-
LaurynasC
- moderatorius

Tikėtina, bet tada lieka klausimas, kodėl neišgelbėjo vienpusio užgriebimo dantukai ant skriemulio? Juk užsivedus kreivasis starteris jau turėtų prasisukti skriemulyje? Dar pagalvojau, kad galėjo būti bėdų su degimu ir variklis pokštelėjo atgal. Tada belieka užjausti kūrikąAndrius rašė:Gali ir taip būti,bet tik pagalvokit kiek reikia turėti jegos kad taip sudraskyti.Aš darau tokia prielaida,kad bekuriant kreivu starteriu,variklis užsikūrė ir....![]()
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Chrysler Imperial 1960
-
Andrius
- Forumietis

BingoLaurynasC rašė:
Dar pagalvojau, kad galėjo būti bėdų su degimu ir variklis pokštelėjo atgal. Tada belieka užjausti kūriką![]()
Greičiausiai taip ir buvo,kadangi sukant i dešinė taip nepadarysi,matyt buvo per ankstyvas degimas,ir rankena metė atgal .
Raims,už detektyvini darbą,už išaiškinimą,iš taves priklauso
Gaz-69A
+37061620070
+37061620070
-
Raims
- Forumietis