Tai aš ir sakau kad reikėtų truputi kažkaip atlaidžiau žiūrėti. Jei dingę dokumentai, visi numeriai tai vargu ar paveldėtojams teisėtai priklausys transporto priemone. Tai jau dar viena problema. O sakykim, turėjo senelis motociklą ir dingo dokumentai, senelio nebėr ir viskas, arba net jei senelis ir gyvas, o archyvuose nėra tokių duomenų ką tada daryti, belieka ilgas kelias su liudinkais per teismus. Tokį kelią galima ir dabar pasirinkti susirast liūdininkų, duot į teismą dėl senaties, žodžiu šitą kelią man atrodo kad visi žino. Tai kainuos pinigus ir laiką bet įmanoma.Kipshas rašė:Problemos nustatyti, kad tikrai esi savininkas registruojamo daikto.zydrunas rašė:Gelėtu regitroj padaryt kaip su ginklų pridavimu. Kalbu tik apie oldtimerius. Kas pavogta, tai vistiek policijoj itraukta ir tokius atvejus jau reikėtų nagrinėt atskirai, netgi būtų rizikinga vežtis vogtą motociklą registruotis. O jei į registruoti norimą motociklą niekas nepretenduoja, tai kokios problemos? Juk nepaslaptis kad ir dabar važinėjama kartais be dokumentų ir jei sustabdo palicija tai vistiek įrodai kad jis nevogtas ir dabar priklauso tik tau. Ar ne taip ?
Policijoje pakliuvus be dokumentų, kad savininkas irgi reikia nustatinėt.
Galėjo juk daiktas būti ir nevogtas, bet numirus savininkams ir dingus dokumentams jis lygiai taip pat gali priklausyti visiems paveldėtojams
Su ginklais irgi negali įrodyt kad esi tikras jo sąvininkas, bet gali gauti jam leidimą. Tai jei galima su ginklais, kodėl nors vieną syki nepadaryt su transportu.
Kažkokia nesąmonė, garaže gali laikyti kiek nori tansporto priemonių dokumentaliai tau nepriklausančių ir niekam nerūpi, o į gatvę išriedėt negali, net renginiuose gali dalyvaut jei ant vežimėlio veži.
P.S. Gal aš kur ir neteisus bet tokia mano nuomonė. Manau kad valdžios vyram tokie dalykai visai nerūpi, tai niekas ir nesprendžia problemos. Yra gi rimtesnių problemų Lietuvėlėj