bet juk ten ne jo tas "VAZ" ir beja ju dar galima rasti ir labai daug cia ne REKORDAS GLS (1985m) ieskau tokio pacio o randu tik paprastus o man daliu reik butent tokiu kaip GLS!!! p.s. kaime mano senelis turi "VAZ-21011" vasara as jam ketinsiu gala daryti nors jis vaziuojantis ir nedaug parudijes bet yra ten ant jo broku......ti vat cia tik VAZ!!
dainius mantas rašė:bet juk ten ne jo tas "VAZ" ir beja ju dar galima rasti ir labai daug cia ne REKORDAS GLS (1985m) ieskau tokio pacio o randu tik paprastus o man daliu reik butent tokiu kaip GLS!!! p.s. kaime mano senelis turi "VAZ-21011" vasara as jam ketinsiu gala daryti nors jis vaziuojantis ir nedaug parudijes bet yra ten ant jo broku......ti vat cia tik VAZ!!
Prašome rašyti be gramatinių klaidų ir naudoti skyrybos ženklus Taip pat forume netoleruojamas internetinis arba SMS slengas. Nesilaikant forumo tvarkos būsite įspėtas oficialiai.
dainius mantas rašė:bet juk ten ne jo tas "VAZ" ir beja ju dar galima rasti ir labai daug cia ne REKORDAS GLS (1985m) ieskau tokio pacio o randu tik paprastus o man daliu reik butent tokiu kaip GLS!!! p.s. kaime mano senelis turi "VAZ-21011" vasara as jam ketinsiu gala daryti nors jis vaziuojantis ir nedaug parudijes bet yra ten ant jo broku......ti vat cia tik VAZ!!
sakai cia tik vaz tuoij bus taiop kaip ir su volgom visi bus isgabenti arba isnesti i metala ir bus taip kad tuo gero ziguliuko nerasi nes visi bus like konkretus puvekai