Sitas jau buvo idetas. Bet kaip tikrojo Metalo megejas negaliu nesusilaikyt nepakomentaves tokio briedo kaip Rammstein kurie groja pigiu komercini Hard Rock'a susintetine bugnus ir gitaras.
RAMIREZ rašė:Sitas jau buvo idetas. Bet kaip tikrojo Metalo megejas negaliu nesusilaikyt nepakomentaves tokio briedo kaip Rammstein kurie groja pigiu komercini Hard Rock'a susintetine bugnus ir gitaras.
RAMIREZ rašė:Sitas jau buvo idetas. Bet kaip tikrojo Metalo megejas negaliu nesusilaikyt nepakomentaves tokio briedo kaip Rammstein kurie groja pigiu komercini Hard Rock'a susintetine bugnus ir gitaras.
laurynas400 rašė:
Ir dar šlykščia (man asmeniškai) vokiečių kalba.
Nu pries Vokiecius ir ju kalba tikrai neturiu nieko pries ir man ju kalba nera slyksti, pats taip pat klausau Vokieciu Underground'a pvz gan nebloga Vokieciu Death Metal grupe "Crematory".
Ta Volga labai nestabiliai ant kelio važiavo O Rammstein tai ir pats klausau, nors iš prigimties nemėgstu ir vokiečių ir jų kalbos negaliu pakęsti, bet būtent tuo mane ir žavi ta muzika
Kanis rašė:...Rammstein tai ir pats klausau, nors iš prigimties nemėgstu ir vokiečių ir jų kalbos negaliu pakęsti, bet būtent tuo mane ir žavi ta muzika