Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Porsche356 ir Austin modeliu restauracija

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Pelyte
Forumietis
Forumietis

Standartinė Pelyte »

Nu labai gražu. Tiesiog gražu. Šaunuolis. Daugiau net nėra ką ir bepridurti. :boba:
taip ir toliau :taip:
pavargau kariaut
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Tai pirmas oldtimeris prie kurio man teko prisiliesti (švelniai tariant) ir nuo ko prasidėjo mano realus darbas su jais (oldtimeriais).
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vaidotas73
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Vaidotas73 »

Tap ir toliau, bratka :D
Automobilių ir motociklų restauracija, konsultacija.
Stipinuotų ratų remontas
Smėliavimas ir stiklavimas
Tel.868239189
vaidotas.sakalauskas@yahoo.com
Vartotojo avataras
Juoda_Meska
Forumietis
Forumietis

Standartinė Juoda_Meska »

Šaunus modeliukas :bravo: :puiku:

Galėtum ir jo atgimimo istorija idėt :twisted:
Chevrolet Camaro 1979m.
BMW 318 1982m.
VAZ 2102 1979m.
SAAB 900 1996m.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Čia yra anglų produktas - Austin Healey MK 3000 1967 metų gamybos. Variklio darbinis tūris - 3 litrai, 6 cilindrai vienoje eilėje. Gamykla yra kažkada bankrutavusi, bet visas iki vienos detales galima nusipirkti iki dabar. Turi didelę antikvarinę vertę (mano akimis žiūrint). Čia yra paprastas variantas - be jokių sportinių elementų, o šeimininkui jis jau kainavo apie 35 tūkstančius eurų. :shock: .
To automobiliuko šeimininko dėka ir poschas buvo patikėtas man išsivežimui į Lietuvą. Glima suprasti, kad niekas šiaip sau neatiduoda savo brangių daiktų nežinia kur ir nežinia kam.
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Black rašė:Šiaip turiu dar keletą nuotraukų iš Porsche356C priešistorės. Visiškai nieko bendra su poschu, bet nuo to viskas prasidėjo. Moderatoriai, ar nenusižengsiu taisyklėms truputėlį(tik keletas nuotraukų, nes ten nėra daug darbo eigos) toje pačioje temoje pateikdamas kitos markės oldtimerį ?
Manau, kad jokios pražangos čia nebūtų. Priešingai- labai įdomu. Dėk nuotraukas.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Darydamas Austin'ą dar neturėjau fotokameros todėl ir nuotraukų negaliu daug pateikti. Trumpai papasakosiu. Šiaip tas mašiniukas buvo važiuojamas, bet šeimininkas sumanė jį pasigražinti. Nemanau, kad jis iš anksto žinojo kiek jam tai kainuos. Dėl detalių bėdos nebuvo , nes Stokholme yra parduotuvė British Motors ir Austinui galima užsakyti viską. Svarbu babkių turėti. Taigi vienas meistrelis pradėjo virinimo darbus vykdyti, bet pritrūkus patyrimo virindamas sutraukė kėbulą ir durys pradėjo lipti per pirštą ant galinių sparnų. Darbai buvo sustabdyti. Likimas taip susiklostė, kad aš pasitaikiau reikiamu laiku reikiamoje vietoje ir buvau nuvežtas į Švediją tam darbui atlikti. Darbo eigoje susidraugavome su šeimininku, įgijau aplinkinių pasitikėjimą, mano žodis įgijo svorio. Pridursiu, kad dirbau su labai keistu įrankių arsenalu. Nepasakyčiau kad kažko labai trūko, bet trūko. Namie reikia kokio gelžgalio - nueini už daržinės, dilgėles nuspardai nuo metalo laužo ir randi ko reikia, o čia visi nereikalingi dalykai išvežami ir ką nors rasti taip sau - beveik neįmanoma. Taigi teko improvizuoti. Kėbulo geometrijai atstatyti panaudojau netgi statybinį veržtuvą(strubcynas). Per 5 savaites kėbuliukas buvo suvirintas, paruoštas ir nudažytas tame pačiame garažiuke. Po nepilnų metų vėl nuvykau ten - pabaigiau surinkti, užvedžiau, pagal galimybes sureguliavau variklio darbą. Su savininku mes netgi jau po kelių dienų nupūtėm į tokių mašiniukų klubo susitikimą.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Ratlankiai čia ne chromuoti, o nerūdilančio plieno. Atrodo tikrai įspūdingai . :shock: .
Vartotojo avataras
pwxaz
Forumietis
Forumietis

Standartinė pwxaz »

Gražus man labai patinka tokiu ratlankiu prisukimas per viduri.
Naujos detales automobiliams.
pwxazgarage@gmail.com
Moskvich 407 1958m
Moskvich 2140 (export) 1978m
869925755
869001566
Vilnius
Vartotojo avataras
Juoda_Meska
Forumietis
Forumietis

Standartinė Juoda_Meska »

Man ir parupo ratlankiai jie standarte sukasi vienu varžtu ar prisisuka perejimas prie vieno varžto ? :roll:
Chevrolet Camaro 1979m.
BMW 318 1982m.
VAZ 2102 1979m.
SAAB 900 1996m.