Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Jeep M38A1

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
rcepa
moderatorius
moderatorius

Standartinė rcepa »

Black rašė:Gal kas galėtų kokių užuominų įmesti apie jeep'o akumuliatorius? Visa elektrinė dalis - 24V. Kaip supratau turi būti dvi kaladės.
Mano - 6V, bet kažkur turėjau Tavo el.schemą.Ieškoti??
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Jeigu tik neapsunkinsiu labai. Išrinkinėdamas susirašiau visus galus, bet yra dalykų kur schemos tikrai reikės . Dėkingas iš anksto :labas:
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Pabandysiu įterpti "English wheel" foto.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Montvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Montvydas »

tas geltonas turbut pacio gamintas?
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Tai, kad ne , internete radau. Iš tikrųjų atrodo kaip kokio lietuvio garažiuke padarytas :lol: . Nu aš galvoju gal pavyks biškį gražesnį pasidaryti :wink: .
Montvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Montvydas »

padaryt gali kaip ir II foto ir dar gražesni... nu ziuriu i ta daikta ir vistik nesuprantu veikimo principo kaip su juo dirba esu mates... tai tarp jo kai skarda suspaudziama skarda skleidziasi(trykšta) i sonus ar kaip? jei taip ta skardos vieta turetu suplonet ar kaip? jei netingi BLACK apsviesk kaip su tais ratukais elgtis ir kur galima praktiskai panaudot. zadu pasidaryt toki arku slenksciu darymui bet ar verta?
Montvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Montvydas »

ir dar viena mintis kilo beziurint i ta daikta, jeigu vietoj apatinio ratuko uzdejus ratuka nuo vamzdziapjoves turetu nesunkiai pjaut skarda ir butu puikus daiktas pjaut pusmenuliaims ar kokiom bangom is skardos :?
p.s imetu foto kad but lengviau isivaizduot apie koki ratuka kalbu ju dar buna ir didesniu pirkt...
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Mano žinios tai lygiai tokios pačios kaip tavo, Montvydai, esu matęs truputį per teliką, truputį paveikslėlių ir pan., o apie skardos išplonėjimą tu teisus - juk nepriauga toje vietoje metalo, bet aš galvoju, kad jeigu nuo 1mm suplonės iki kokių 0,6mm tai neturėtų tai neturėtų būti labai blogai. Be to, šitiek išspaudus, skardos plotas beveik dvigubėja, taigi manau, kad erdvės improvizacijai čia apstu. O dėl to vamzdžių pjoviklio panaudojimo tai tu tiesiog genijus. :geras: . Superinę mintį pakišai :!: .
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

http://www.eastwoodco.com/jump.jsp?item ... temID=1397
Įeik pagal šią nuorodą ir susirask instrumentą kurisvadinasi "SHRINKER STRETCHER". Pasižiūrėk kaip galima skardos kampelius lankstyti :shock: .
Montvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Montvydas »

II fotkej tie trys ratukai kur padeti manau kad juos reikia tekint is nerudijancio plieno kad but kietesni uz skardos metala o virsuj tiks koks nors guolis. beje Black kaip manai kokios formos reiktu tu apatiniu ratuku issitekint kad butu praktiskiausi naudojimui?