Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Buick Special 1954

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
LaurynasC
moderatorius
moderatorius

Standartinė LaurynasC »

laurynas400 rašė:O gi galėjot į bakelį įmerkt šlangą tiesiai nuo pompos ir būtų viskas "čiki". Tokios mašinos ir neužkūrėt, ech......
Kai kitą kartą prie -20 C' ieškosime dėl ko neužsiveda auto, būtinai pasikviesiu į kompaniją :twisted: :sninga:
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966
http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

LaurynasC rašė:
Ačiū :labas:. Belieka sužinoti, kur pardavėjai dislokuoti. Kauno g.?
ne, bet ir ten turbut turetu kataloguose buti.
Vartotojo avataras
laurynas400
Forumietis
Forumietis

Standartinė laurynas400 »

LaurynasC rašė:
laurynas400 rašė:O gi galėjot į bakelį įmerkt šlangą tiesiai nuo pompos ir būtų viskas "čiki". Tokios mašinos ir neužkūrėt, ech......
Kai kitą kartą prie -20 C' ieškosime dėl ko neužsiveda auto, būtinai pasikviesiu į kompaniją :twisted: :sninga:
Ups... Mano garažas šiltas tai kažkaip ir apie jus pagalvojau, o jūs lauke bandėt....
Bet pasikviest į kompaniją....aš visada už.
Vartotojo avataras
ryce
Forumietis
Forumietis

Standartinė ryce »

Ar vasaros renginiams suspesi paruosti?
51state
Forumietis
Forumietis

Standartinė 51state »

Jei reikes pagalbos su originaliom detalem kreipkis, padesim;)
Vartotojo avataras
LaurynasC
moderatorius
moderatorius

Standartinė LaurynasC »

laurynas400 rašė: Ups... Mano garažas šiltas tai kažkaip ir apie jus pagalvojau, o jūs lauke bandėt....
Dabar jau garažas šiltas. Jei sekmadienį turėsi noro ir sveikatos, maloniai kviečiu pasijung pasipeckint :mirkt:
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Vartotojo avataras
LaurynasC
moderatorius
moderatorius

Standartinė LaurynasC »

51state rašė:Jei reikes pagalbos su originaliom detalem kreipkis, padesim;)
Ačiū, turėsiu omeny. Prie progos sužinok prašau, kiek tepalo filtras kainuotų. Beje, detalės tik naujos, ar ir naudotas vežat?
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
51state
Forumietis
Forumietis

Standartinė 51state »

LaurynasC rašė:
51state rašė:Jei reikes pagalbos su originaliom detalem kreipkis, padesim;)
Ačiū, turėsiu omeny. Prie progos sužinok prašau, kiek tepalo filtras kainuotų. Beje, detalės tik naujos, ar ir naudotas vežat?
Viska, ko sirdis pageidauja:)
Siaip as su masinom dirbu, jei kils kokiu klausimu del detaliu skambink 865037029, Jonas. Jis su detalem dirba, tai nereiks per mane viska derinti.
Arba jonas@51state.lt
Vartotojo avataras
laurynas400
Forumietis
Forumietis

Standartinė laurynas400 »

LaurynasC rašė:
laurynas400 rašė: Ups... Mano garažas šiltas tai kažkaip ir apie jus pagalvojau, o jūs lauke bandėt....
Dabar jau garažas šiltas. Jei sekmadienį turėsi noro ir sveikatos, maloniai kviečiu pasijung pasipeckint :mirkt:
Sekmadienį važiuoju į lenktynes tai neišeis, bet kitą kartą užsukčiau, labai knieti gyvai pamatyt, na ir duot keletą gerų patarimų...
AWD
Forumietis
Forumietis

Standartinė AWD »

[quote="LaurynasC"]Vakar buvo parsivežta iš muitinės ir pakavota garaže.
Pažiūrėjau nuotraukas ir prisiminiau - toks Buick septintajame - aštuntajame dežimtmetyje tik juodas, važinėjo Kaune. Buvo sunaikintas, kai jo savininkas - toks Miškinis - parsivežė iš Maskvos Lincoln be dokumentų. Tai tada perkėlė Buick lenteles po Lincoln kapotu, o senąjį "biuiką" kažkur Garliavoje supjaustė...
Labai panašus, tik su kitokia radiatoriaus apdaila geltonia vyšninis, važinėjo vilniuje dar 1970 metais... Ir dingo be žinios..