Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Jeep M38A1

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Teisingai, Montvydai, kai pasidarysim tada ir pasigičysim, o tai bediskutuodami nusilyrinsim į lankas. :D .
Montvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Montvydas »

o kokia kaina ir uz koki komplekta? turiu biltemos zurnala viens pazistamas i svedus varineja tai gali parvezt. bet tam biltemos zurnale kainos ne taip ir juokingos..
Vartotojo avataras
Oldgytis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Oldgytis »

Kaip pirstu i dangu. :D
Biltemoje daug prastu prekiu.Labai reikia ziureti,nors nemazai pats naudoju instrumentu is ten.Bent jau negaila ismesti kai suluzta arba nesu pakeisti.Pneumo instrumentas Biltemoje ne pacios geriausios kokybes ypac kas sudeta i "komplektus".Biltema dar turi kruva instrumentu kebuliniams darbams.
Datsun 160B
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Turiu katalogą ir aš kažkur. Bet aš buvau ten prieš 2 metus. Gal pas tave parodyti su 5 metų garantija jeigu sakai kad brangūs? Kainos tikrai nepamenu.
Montvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Montvydas »

na nežinau bet tam zurnale vos ne ant kas antros prekes uzrasyta 10 metu garantija. na uzteks ir topex irankiu man ju visai uztenka ir kokybe tikrai pralenkia kaina lyginant su kitu firmu irankiais.... na rimtesniems varztukams turiu pora ir proxton rinkinuku bet ju ir kaina kita...
Vartotojo avataras
Oldgytis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Oldgytis »

Kas liecia laksto valcavima,tai to galima pasimokyti nuvykus i kokia autoserviso irangos ar oldtimeriu parodas. Ten visada yra firmu kurios parduoda tokia iranga. Bet 3 dienu tam tikrai neuzteks... :lol:
Paskutinį kartą redagavo Oldgytis 23 Vas 2007, 21:06, redaguota 1 kartą(us).
Datsun 160B
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Tai aš ir sakau, kad kokių 9 instrumentų komplektas nekainavo nė 1000SEK (370 Lt).
Montvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Montvydas »

siaip tik noreciau praplesti pneumatiniu irankiu arsenala nes ju neturiu ir siaip kiek girdejau jie labai patvarus ir smagus naudot...
Montvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Montvydas »

na reiks permest ta zurnaliuka vel gal rasiu ka nors :wink:
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Dėl Topex įrankių, Montvydai, tu tikrai teisus - kokybė pralenkia kainą. pats turiu ir tikrai tarnauja patikimai. :ok: .