Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Jeep M38A1

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Buvau radęs senukuose Topex kompanijos tokio tipo raktų. Tik gal kompaktiški ne tiek ir lydinio žymėjimo nepamenu.
Montvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Montvydas »

na apie ta molibdena esu skaites kazkur ji sukure NASA bet ji dazniausiai naudoja ivairiu tepalu salidolu gamybai kur keliami auksti reikalavimai na atsparus aukstoms temperaturoms apkrovos ir trinties indeksas pats maziausias koks begali but. mano vienas pazistamas vairuoja fura ir pasakojo kad turedaves pastoviai problemu su puspriekabes rato asiu guoliais bet kazkas jam patare sutept guolius molibdeniniu salidolu ir dabar jis sako kad po sutepimo pasibaige visos guoliu problemos. bet dar sake kad uz nepilnai viena kg sio salidolo paklojo 400lt :( o apie molibdeninius metalo lydinius nesu girdejes jei tokie yra turetu but kazkas kieto ir amzino 8)

Berods kartą jau buvote įspėtas dėl netaisyklingos rašybos. Prašau laikytis bent minimalių rašybos taisyklių, arba būsime priversti taikyti sankcijas.
Moderatorius (LC)
Vartotojo avataras
po
Forumietis
Forumietis

Standartinė po »

cro-mo lydini gerai zinau, nes anksciau uzsiiminejau dviraciais. sitas lydinys naudojamas itin tvirtiems dviraciu remams gaminti, dazniausiai BMX, kur tenka dideles apkrovos. jis yra santykinai lengvas ir tvirtas lyginant su hi-ten remu. kiek zinau, aukstesne kartele budavo tik titanas, bet tada atsirasdavo kita problemu kruva, nes jis nelabai "sugyvena" su plienu paprastu ir kaina jo kita.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Pateiksiu tokį labai durną klausimą. :oops: . Aš jau senokai naudoju savadarbį smėliasrovės purkštuką. Jis veikia normaliai, bet man regis lėtokai. Gal galėtumėt kokių patarimų kur ir kokį galėčiau įsigyti? :? .
Vartotojo avataras
Oldgytis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Oldgytis »

Nenoriu nusibosti,bet velgi toje pacioje Biltema gali rasti ir smeliasrove ir taskine smeliasrove ir nedidele smeliasroves kabina.

Tas daiktas turi keramine galvute.
http://www.biltema.no/products/producti ... emId=80621

taskinie smeliasrove:
http://www.biltema.no/products/producti ... emId=80612

Smeliasroves kabina
http://www.biltema.no/products/producti ... emId=80612
Paskutinį kartą redagavo Oldgytis 25 Vas 2007, 22:26, redaguota 2 kartą(us).
Datsun 160B
Vartotojo avataras
Oldgytis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Oldgytis »

Dar yra tokia parduotuve cia daiktai truputeli geresnes kokybes:

http://www.clasohlson.no/Product/Catego ... 027;251505
Datsun 160B
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Nemanau, kad man gali(Tu) kada nors nusibosti. Labai konkretus atsakymas. Dabar bent žinosiu kaip turi iš tikrųjų atrodyti. Thank You very much!
Vartotojo avataras
Oldgytis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Oldgytis »

Dar yra toks labai fainas dalykas. Gal mates ar bandes:

http://www.irtools.com/IS/product.asp-en-392
Datsun 160B
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Tu man durnam dabar paaiškink kas čia per velnio išmislas :shock: .
Vartotojo avataras
Oldgytis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Oldgytis »

Matai tuos strypus (ju ten 19vnt.). Jie veikia kiekvienas kaip mazi plaktukeliai .t.y. nudauzo rudis,dazus it tt. su juo galima prieiti ir prie "nepatogiu" kampu. Ir....jokiu "smelio audru" garaze! Asmeniskai nebandziau bet rankose turejau parodoje. nežinau kiek tai tinka surudijusioms autoskardoms ziurint is deformacijos puses. Bet konstrukciniams elementams (remas...)turetu tikti.
Datsun 160B