Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Viena restauravimo istorija: Willys MB

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

gal galima butu naujausiais foto pamatyt jei ju yra? Labai idomu kokioj stadijoj projektas
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

rcepa rašė:
Nesakysiu rašė:Nesuprantu kodėl iškyla problemos dėl coliniu sriegiklių ir sriegpjovių? gitana.lt. 3 savaitės ir yra bet kas, ko reikia.
Paaiškinu apie tai kas atrodytų pačiam ne problema.Žinoma, kad problemų nėra kai turi pakankamai Lt.
Žinoma, pardavėjai labdaros neteikia, o tai virsta 1 sriegpjovėx(20-70Lt) x apie 40 variantų=800-2800Lt.
Ir tai ne Tavo paminėtos prekybos bendrovės kainos, o pigesnės.Prie viso to pridėkime varžtų ruošinių gamybą, apdirbimą.
Toliau dar lieka sriegiklių pirkimas ir naudojimas: (variantų neskaičiavau )+sriegiai kairiniai ir dešininiai.Ir visa tai vienam auto...
Štai kodėl tai yra man ir kitiems problema.
Man kartais būna sarmata prisipažinti, kad negaliu įpirkti to ar ano. Pasirodo, kad ne aš vienas toks pasaulyje. Pritariu, kolega, kad kartais padaryti kokį sprendimą būna tikrai ne pagal kišenę.
Vartotojo avataras
egidas
Forumietis
Forumietis

Standartinė egidas »

Black rašė:Nesuprantu kodėl
Man kartais būna sarmata prisipažinti, kad negaliu įpirkti to ar ano. Pasirodo, kad ne aš vienas toks pasaulyje. Pritariu, kolega, kad kartais padaryti kokį sprendimą būna tikrai ne pagal kišenę.
Sarmata- vogti,o ne neturėti pinigų! Taigi,nieko čia gėdingo...
Vartotojo avataras
rcepa
moderatorius
moderatorius

Standartinė rcepa »

Reikia patarimo.Pasigaminau duslintuvo vamzdžio jungtį prie išmetimo kolektoriaus.Jos storis - 12mm. man pasirodė didokas ir galvoju, gal ją galima perpjauti per pusę.
Galima pjauti mechaniniu metalo pjukleliu, bet ...
Klausimas:
gal tai galima atlikti su eletromechaniniu metalo pjūklu skirtu metalo ruošiniu pjovimui? Kokio pločio vagą jis išpjauna? Koks jo tikslumas?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
WANDERER
Forumietis
Forumietis

Standartinė WANDERER »

rcepa rašė:Reikia patarimo.Pasigaminau duslintuvo vamzdžio jungtį prie išmetimo kolektoriaus.Jos storis - 12mm. man pasirodė didokas ir galvoju, gal ją galima perpjauti per pusę.
Klausimas:
gal tai galima atlikti su eletromechaniniu metalo pjūklu skirtu metalo ruošiniu pjovimui? Kokio pločio vagą jis išpjauna? Koks jo tikslumas?
Ant frezavimo stakliu:kiekreiks tiek ir suploninsi
Vartotojo avataras
rcepa
moderatorius
moderatorius

Standartinė rcepa »

WANDERER rašė:
rcepa rašė:Reikia patarimo.Pasigaminau duslintuvo vamzdžio jungtį prie išmetimo kolektoriaus.Jos storis - 12mm. man pasirodė didokas ir galvoju, gal ją galima perpjauti per pusę.
Klausimas:
Ant frezavimo stakliu:kiekreiks tiek ir suploninsi
O jei noriu iš vieno padirbti du?
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Kažin ar kas gausis padaryti du. Netgi su rankiniu metalo pjūkleliu tu paversi pjuvenomis apie 1,5 mm. Kas belieka - matematika paprasta ir tai jeigu tiksliai perpjausi.
Vartotojo avataras
rcepa
moderatorius
moderatorius

Standartinė rcepa »

tadas1991 rašė:gal galima butu naujausiais foto pamatyt jei ju yra? Labai idomu kokioj stadijoj projektas
Yra pazanga, bet foto bus veliau.
Vartotojo avataras
rcepa
moderatorius
moderatorius

Plovimas, ,,sukabinimas''

Standartinė rcepa »

Plovimas po slifavimo ir honingavimo, ,,sukabinimas''
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Kaip suprantu stūmokliai su žiedais bus nauji, kad jau blokas šlifuotas ir honinguotas? Atsiprašau jeigu ką praleidau temoje.