Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Pobeda GAZ-20 - Ar verta pradėti restauruoti ?

Čia talpinamos nuotraukos ir video informacija

Moderatoriai: Shumeras, TVR, Moderatoriai

Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Man buvo šokusi tokia ekspromtinė mintelė aplipdyti karkasą polieterine derva su stiklo audiniu ir po to, taip sakant, užsiimti skulptoriaus darbu. Čia tik mano pamąstymai. :mastau: .Beje, iš ko tą formą ten darė?
Vartotojo avataras
Pofka1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Pofka1 »

Black rašė:Man buvo šokusi tokia ekspromtinė mintelė aplipdyti karkasą polieterine derva su stiklo audiniu ir po to, taip sakant, užsiimti skulptoriaus darbu. Čia tik mano pamąstymai. :mastau: .Beje, iš ko tą formą ten darė?
Aš būtent taip ir dariau :wink: . Bet maniškio vairo bent jau forma buvo šiek tiek išlikus. Naudojau epo dervą, špachlių su "Glass Fibre" (tarp kitko labai geras dalykas tokiem darbam, kadangi lengvai šlifuojamas, o sukietėjęs tvirtas lyg plastmasė). Norint pasiekti maksimalų lygumą užbaigiant naudojau "Soft" špachlių ir purškiamą špachlių. O skulptoriaus gyslelę tikrai reikia turėti kaip ir porą kibirų kantrybės :D .
Gaz 21 US Export 1966 Pofka 8 61387227
Tarpininkavimo paslaugos. Kaunas
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Aha, vadinasi mano katiliukas dar verda neblogai. Aišku jei nebūtų su kuo pasitarti tie "ekspromtai' taip ir liktų nepanaudoti :D .