Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Tarybinių laikų vaizdelis

Čia talpinamos nuotraukos ir video informacija

Moderatoriai: Shumeras, TVR, Moderatoriai

Vartotojo avataras
Paulius43
Forumietis
Forumietis

Standartinė Paulius43 »

Is ivairiu saltiniu surinkta informacija mano smegenyse taip pat teigia, kad Gagarinas turejo Djet 5... Automoblis lygtai Kaune dulka?
Vartotojo avataras
WANDERER
Forumietis
Forumietis

Standartinė WANDERER »

Paulius43 rašė:Is ivairiu saltiniu surinkta informacija mano smegenyse taip pat teigia, kad Gagarinas turejo Djet 5... Automoblis lygtai Kaune dulka?
Ne lyg tai,o tiksliai Kaune,p.Kestutis Indziulas galetu daugiau suteikti informacijos,nes jo valdose sis automobilis buvo,o gal dar siandien yra :wink:
AWD
Forumietis
Forumietis

Standartinė AWD »

WANDERER rašė:
Paulius43 rašė:Is ivairiu saltiniu surinkta informacija mano smegenyse taip pat teigia, kad Gagarinas turejo Djet 5... Automoblis lygtai Kaune dulka?
Ne lyg tai,o tiksliai Kaune,p.Kestutis Indziulas galetu daugiau suteikti informacijos,nes jo valdose sis automobilis buvo,o gal dar siandien yra :wink:
Tebėra, tebėra - nepaisant kai kieno pastangų nacionalizuoti "Rieduvos" kolekciją, ji, apdulkėjusi, bet išsaugota, tebeegzistuoja.
Vartotojo avataras
WANDERER
Forumietis
Forumietis

Standartinė WANDERER »

AWD rašė:
WANDERER rašė:
Tebėra, tebėra - nepaisant kai kieno pastangų nacionalizuoti "Rieduvos" kolekciją, ji, apdulkėjusi, bet išsaugota, tebeegzistuoja.
Tai is pradziu ko gero ta"kolekcija"turejo kazkas privatizuoti ar prichvatizuoti,kad po to valdzia kai kieno pastangomis bandytu nacionalizuoti?Juk siandien apie sia kolekcija,kaip apie koki vaiduokli kalba,bet ko gero bent desimt ar daugiau metu niekas nemate...
Direktorius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Direktorius »

Nu aš prieš kokius 4 metus mačiau ir Matra tebestovėjo. Ir foto (nelabai kokybiškas) čia įdėjau.
Foto tik tokia, bet Matros kampas matosi šalia Nivos.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
WANDERER
Forumietis
Forumietis

Standartinė WANDERER »

Direktorius rašė:Nu aš prieš kokius 4 metus mačiau ir Matra tebestovėjo. Ir foto (nelabai kokybiškas) čia įdėjau.
Jei jusu nuotraukos kampe data tikra,tai reiskia kad matete pries 6 metus,o ne pries keturis
Direktorius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Direktorius »

WANDERER rašė:
Direktorius rašė:Nu aš prieš kokius 4 metus mačiau ir Matra tebestovėjo. Ir foto (nelabai kokybiškas) čia įdėjau.
Jei jusu nuotraukos kampe data tikra,tai reiskia kad matete pries 6 metus,o ne pries keturis
Oho , kaip laikas bėga. O atrodė tik vakar :oops:. Tada prieš 6 metus.
Vartotojo avataras
WANDERER
Forumietis
Forumietis

Tarybiniu laiku vaizdelis

Standartinė WANDERER »

Rygoje:
Vartotojo avataras
WANDERER
Forumietis
Forumietis

Tarybiniu laiku vaizdelis

Standartinė WANDERER »

1941m.ziema...
Vartotojo avataras
p
Forumietis
Forumietis

Standartinė p »

paskutinej nuotraukoj po dešine kartais ne moskvichius?jei taip tai negali būti 1941m.[tiltaz]
m400