Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Jeep M38A1

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Black rašė:Klausimas... Kodėl velenėlis su 4 kumšteliais? Koks paskirstymo principas pagal cilindrų darbo eigą? Pirmą kartą susiduriu su tokia sistema.
O aš su kitokia ir nebuvau susidūręs. Kolegos teisingai parašė- kiekvienam cilindrui kumštelis, t.y. kibirkštis.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Supratau, čia gi ne elektroninė uždegimo sistema. Pirma parašiau - paskui pagalvojau.
Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

veiktu gi ir su vienu kumsteliu bet tada turetu suktis 4 kart greiciau kad visus kontaktus aplektu.
Vartotojo avataras
Rudge
Forumietis
Forumietis

Standartinė Rudge »

Iš abiejų pusių babinos, ant paskirstytojo korpuso matosi žalvarinės jungtys "štuceriai". Kam jie skirti? Ar tai nebus tepalo cirkuliacijai per paskirstytojo vidų? Klausimas todėl, kad kažkada išardžius paskirstytoją radau babiną pusiau apsemtą tepalo, o tukių pajungimų kaip ir nemačiau. Gal jie buvo nuardyti anksčiau? :?:
Vidminas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Vidminas »

Vienas gal vakuuminiam degimo korektoriui?
Vartotojo avataras
Rudge
Forumietis
Forumietis

Standartinė Rudge »

Vidminas rašė:Vienas gal vakuuminiam degimo korektoriui?
Vakuminio korektoriaus čia kaip ir nesimato. 8)
Vartotojo avataras
Oldgytis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Oldgytis »

Vat i man idomu kam tos jungtys reikalingos. Ar prisimeni,Black,kur jie prijungti buvo? Ir aplamai kas ten prisijungia?
O del tepalo ten,tai jis ten buvo (ar turetu buti?) uzdegimo rites ausinimui.
Datsun 160B
Vartotojo avataras
rcepa
moderatorius
moderatorius

Standartinė rcepa »

Black: paziurek i mano pasiusta el.schema ir bent del el.dalies bus aisku.Kazkur buvo ir sio var. tepimo schema, bet dabar greitai nerasiu.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Į paskirstytoją ateina vienas laidas(12) iš uždegimo spynelės ir pažymėtas (prie spynelės) raide "D".
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Studijavau savo pasidarytas nuotraukas. Tie vamzdeliai iš paskirstytojaus(bent jau vienas iš jų man aiškiai matomas nuotraukoje) eina į karbiuratoriaus oro įsiurbimo tarpinį vamzdį, einantį į oro filtrą. Kito nebegaliu dabar atsekti, bet ir taip aišku pasidarė, kad ne į tepalo trasą. Vakuuminio ankstintojo nėra. Man kilo mintis, kad čia ko gero ne tiek aušinimas, bet vėdinimas. Kadangi pats paskirstytojas yra hermetiškas, kontaktams atsidarinėjant ir skeliant kibirkštį, per kurį tai laiką susidaro tam tikras kiekis dujų(dūmų) ir vėdinimas turėtų būti reikalingas. O kad Rudge buvai radęs indukcinę ritę pasinėrusią į tepalą tai gali būti, kad tavo atveju tepalas atsirado dėl prastos stūmoklių ir žiedų būklės(jeigu karterio alsuoklis pajungtas į įsiurbimą). Ar mano samprotavimai bent iš dalies atspindi tiesą?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.