Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

MC magnelola i CD

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Vartotojo avataras
Vairuotojas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Vairuotojas »

p rašė:temos vienam klausimui nepradėsiu.tai paklausiu čia kadangi šios temos autorius turi scirocco mk1.norėjau paklausti kaip su scirocco mk1 dalimis?sunku jų gaut?ar brangios?o gal tinka kaikurios dalys nuo vw golf mk1?
Labai sunku.. detales tinka ir nuo golf mk1, bet kad ir tu golfu jau mažokai yra. Nu kadangi gavau beveik pilno orginalumo scirocco tai man kaip ir nebuvo dideles problemos. Buvau visai atsitiktinai radęs žmogų kuris turejo detalių tai nusipirkau truputuka ir gan pigiai, o šiaip jau galvojau is aukciono Ebay pirkt, bet kainos jau didokos ten
Vartotojo avataras
Vairuotojas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Vairuotojas »

dar nesu junges stiprintuvo tai yra klausimu ten kur raudonai pazymeta tai cia isejimai ar iejimai nuo magnetolos? pas mane nieko neraso tai nesusigaudau
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
tomukas1990
Forumietis
Forumietis

Standartinė tomukas1990 »

cia turetu but iejimas is mago jei kitoj pusej yra 2 balti ir 2 raudoni (porom raudonas su baltu...) tai cia tikrai is mago

o yra kur maitinima jungti?
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

Vairuotojas rašė:dar nesu junges stiprintuvo tai yra klausimu ten kur raudonai pazymeta tai cia isejimai ar iejimai nuo magnetolos? pas mane nieko neraso tai nesusigaudau
kadangi atsakymas jau kaip ir pateiktas, tolimesniu konsultaciju siulau kreiptis kur kitur, o si su forumu nesusijusi radiotechnikos skyreli uzdarau.