Nu tai vat,man taip pat atrodo,kad su tokia logika tai kiaurai nusišnekama.Šisip manau čia visi taip vadina,ne vien aš...Na, bet aš nelinkęs ginčytis.TVR rašė:Pagal tokia kaikuriu logika tai gyvsidabris turetu buti kisielius....
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Rankenėlė,orginali?
Moderatorius: Moderatoriai
Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
-
Jawistas
- Forumietis

-
SMG
- Forumietis

Turbūt chemijos mokslų nedaug teko ragaut? Jei ką, tai visi elementai yra skirstomi į metalus, pusmetalius, nemetalus ir inertines dujas. Taip, kad Aliuminis ir Geležis yra metalai, bet skiriasi jų savybės (kartu ir pavadinimas) .Jawistas rašė:Nu tai vat,man taip pat atrodo,kad su tokia logika tai kiaurai nusišnekama.Šisip manau čia visi taip vadina,ne vien aš...Na, bet aš nelinkęs ginčytis.TVR rašė:Pagal tokia kaikuriu logika tai gyvsidabris turetu buti kisielius....
p.s. Kad jau vadina traktoristai, tai nebūtinai reikia priimt už teisybę.
-
Snoopy
- Forumietis

SMG rašė:Turbūt chemijos mokslų nedaug teko ragaut? Jei ką, tai visi elementai yra skirstomi į metalus, pusmetalius, nemetalus ir inertines dujas. Taip, kad Aliuminis ir Geležis yra metalai, bet skiriasi jų savybės (kartu ir pavadinimas) .Jawistas rašė:Nu tai vat,man taip pat atrodo,kad su tokia logika tai kiaurai nusišnekama.Šisip manau čia visi taip vadina,ne vien aš...Na, bet aš nelinkęs ginčytis.TVR rašė:Pagal tokia kaikuriu logika tai gyvsidabris turetu buti kisielius....
Ir tau matosi chemijos neperdaug teko ragaut nes inertines dujos priklauso nemetalų grupei
-
marjaxxx
- Aukcionų arbitras

-
Jawistas
- Forumietis

-
SMG
- Forumietis

Vat, kad ne. Geriau pasitikrintum prieš nesąmones rašydamas ir puldamas kritikuot, išminčiau. Inertinės dujos turi savo atskirą grupę ir nėra priskiriamos prie nemetalų grupės. Jei netiki, peržiūrėk periodinę lentelę.Snoopy rašė:SMG rašė:Turbūt chemijos mokslų nedaug teko ragaut? Jei ką, tai visi elementai yra skirstomi į metalus, pusmetalius, nemetalus ir inertines dujas. Taip, kad Aliuminis ir Geležis yra metalai, bet skiriasi jų savybės (kartu ir pavadinimas) .Jawistas rašė: Nu tai vat,man taip pat atrodo,kad su tokia logika tai kiaurai nusišnekama.Šisip manau čia visi taip vadina,ne vien aš...Na, bet aš nelinkęs ginčytis.
Ir tau matosi chemijos neperdaug teko ragaut nes inertines dujos priklauso nemetalų grupei
p.s. Neįžeidinėju, tik pamokau
p.p.s Jei nori platesnio paaiškinimo kodėl inertinės dujos nepriklauso nemetalų grupei, tai prašom į pm rašyt. Visąlaik padėsiu