Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Oldtimer muziejus Estijoje - Virtsu miestelyje
Moderatoriai: rcepa, Moderatoriai
-
boolidas
- Forumietis

-
WANDERER
- Forumietis

Matomai Tamsta,mazai esate mate automobiliu ir motociklu muzieju.....priesingu atveju kitaip rasytute...boolidas rašė:Na del skonio nesigincysiu,bet mano nuomone stilius turi buti suderinats su aplinka ir eksponaitais..nes dabar kaip ir minejau pusiau garazas pusiau muziejus.Pats kadangi menus mokiausi tai sakau ,kad nera bendros visumos
-
sth55
- Forumietis

-
boolidas
- Forumietis

Na jejgu dauguma muzieju tokie tada man jie visi nepatiktu.Esme tame ,kad perdaug visko prikrauta..Nera jokios "sistemos"...Pats interjeras gal ir butu tinkamas taciau nera jokios tvarkos,ar nuoseklumo.Automobiliai sustatyti bet kaip,todel man ir primena daugiau garaza negu muzieju..WANDERER rašė:Matomai Tamsta,mazai esate mate automobiliu ir motociklu muzieju.....priesingu atveju kitaip rasytute...boolidas rašė:Na del skonio nesigincysiu,bet mano nuomone stilius turi buti suderinats su aplinka ir eksponaitais..nes dabar kaip ir minejau pusiau garazas pusiau muziejus.Pats kadangi menus mokiausi tai sakau ,kad nera bendros visumos
868338514
-
sth55
- Forumietis

Nu žinot ne visi muziejai yra tokie turtingi,kad galėtų nusipirkt milžiniškas patalpas ir jas labai gražiai suremontuot,kad atrodytų kaip litexpo rūmai.boolidas rašė:Na jejgu dauguma muzieju tokie tada man jie visi nepatiktu.Esme tame ,kad perdaug visko prikrauta..Nera jokios "sistemos"...Pats interjeras gal ir butu tinkamas taciau nera jokios tvarkos,ar nuoseklumo.Automobiliai sustatyti bet kaip,todel man ir primena daugiau garaza negu muzieju..WANDERER rašė:Matomai Tamsta,mazai esate mate automobiliu ir motociklu muzieju.....priesingu atveju kitaip rasytute...boolidas rašė:Na del skonio nesigincysiu,bet mano nuomone stilius turi buti suderinats su aplinka ir eksponaitais..nes dabar kaip ir minejau pusiau garazas pusiau muziejus.Pats kadangi menus mokiausi tai sakau ,kad nera bendros visumos
-
boolidas
- Forumietis

Sutinku.To ir nebutina daryti.Sitas pastatas kuriame yra muziejus puikiai tinka.Tik reiktu siek tiek kai ka pakeisti ir manau viskas butu gerai.sth55 rašė:Nu žinot ne visi muziejai yra tokie turtingi,kad galėtų nusipirkt milžiniškas patalpas ir jas labai gražiai suremontuot,kad atrodytų kaip litexpo rūmai.boolidas rašė:Na jejgu dauguma muzieju tokie tada man jie visi nepatiktu.Esme tame ,kad perdaug visko prikrauta..Nera jokios "sistemos"...Pats interjeras gal ir butu tinkamas taciau nera jokios tvarkos,ar nuoseklumo.Automobiliai sustatyti bet kaip,todel man ir primena daugiau garaza negu muzieju..WANDERER rašė: Matomai Tamsta,mazai esate mate automobiliu ir motociklu muzieju.....priesingu atveju kitaip rasytute...
868338514
-
imantas
- Forumietis