Arūnas
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Apie forumo jaunimą ir senimą
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
-
Arunas_R
- Forumietis

Čia buvo - čia nebėra. Gaila, kad tokia liūdna ir nešviesi forumo perspektyva. Aš, kaip pastaruoju metu buvęs mįslių skyrelio moderatorius, noriu padėkoti visiems, kurie spėliojo mano mįsles ir dėjo savąsias. Gal ne visos buvo labai įdomios ar prasmingos, bet čia praleistas laikas tikrai malonus ir teikiantis gerus prisiminimus. Malonių kolegų teko sutikti, taigi sėkmės visiems!
Nuoširdžiai tikiuosi, kad forumas neužgęs visiškai.
Arūnas
Arūnas
allcarindex.com - 11.000+ markių, 4600+ koncepcinių modelių. - Didžiausias automobilių žinynas internete! Sukurta Lietuvoje!!
facebook.com/allcarindex
facebook.com/allcarindex
-
tadas1991
- moderatorius

prašymas-siūlymas administratoriams ir t.t. Dabar, kiek man matoma, palikti šie du skyreliai. Forume sukaupta tikrai daug naudingos įdomios informacijos. Gal būtų galima vėl padaryti prieinamais tuos kitus skyrelius, tiesiog juos deaktyvuojant? Niekas neprižiūrės, tai uždrauskite rašyti, bet paskaityt žmonės vistiek galės 
-
WANDERER
- Forumietis

-
jonny
- Forumietis

-
laudrius
- Forumietis

-
Gintukas
- Forumietis

-
rolandik
- Forumietis

-
Darius25
- Naujokas

Esu naujas forumo dalyvis. Nustebau ryte prisijungęs ir išvydęs pasikeitusi mėgstamo forumo veidą,galvojau tai pokštai,bet pasirodo karti realybė. Manau tai bene turtingiausias lietuviškas tinklapis savo informacija apie senovinę techniką,todėl apmaudu,jog veikla sustabdyta,o ir neaiškus jo likimas. Labai gaila,kad Gerbiamas Raimis pasitraukė iš forumo veiklos. Labai trūks šio žmogaus.
-
boolidas
- Forumietis

Tikiuosi, kad forumas vienaip ar kitaip issikrapstys is krizes ir toliau bus vedamos diskusijos. Forumo ikurejai, galbut butu imanoma bent jau palikti senas temas, arba tiesiog viska uzrakinti, kad butu galima atrasti sena informacija kuri buvo labai naudinga, taciau nebutu galima rasyti jokiu zinuciu.
Paskutinį kartą redagavo boolidas 25 Kov 2010, 08:33, redaguota 1 kartą(us).
868338514
-
m20fanas
- Forumietis

Na man kaip jau 5 metus skaitančiam šį forumą tai yra labai liūdna naujiena. Pilnai palaikau moderatorius, nes tokių žinučių nereikalingų tikrai būdavo labai daug. Tikrinant forumą vieną sykį į dieną naujų pranešimų būdavo 3 puslapiai. Natūralu, kad moderatoriai dirba iš idėjos ir jie negali skirti viso savo laiko mūsų žinučių skaitymams. Jei forumas atsigaus bus didelė šventė.
Turiu tokį pamastymą
gal forumą būtų galima priskirti kuriam nors klubui ir visą valdymą ir priežiūrą perleisti i klubo rankas, o mes kaip forumo dalyviai šiam klubui pervestume savo 2 procentus nuo mokesčių, ir taip būtų galima samdyti moderatorių kuris už šį darbą gautų atlyginimą
P.S. čia tik mano pamastymas, gal taip net negalima daryti.
Turiu tokį pamastymą
P.S. čia tik mano pamastymas, gal taip net negalima daryti.