Todėl, kad daugelis forumiečių įsivaizduoja, kad Rusijos keliais rieda nesuskaičiuojami kiekiai M-72, iz-49, Volgu ir Pobedu, kurias nuožmusis Medjedevas savo dekretu pasmerks mirti.mariussta rašė: Man tik toks klausimas iškilo, kodėl taip rūpi rusiškos problemos, kodėl nesidomima Kinijos, Australijos ar Mozambiko problemomis?
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Rusai nuo proto nušoko.
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
-
virgas
- Forumietis

-
jonny
- Forumietis

Kokia yra Lietuvos naujų automobilių pirkimo skatinimo programamariussta rašė:Kiekviena šalis turi tam tikrą naujų automobilių pirkimo skatinimo programą, taip pat ir senų utilizavimo. Kiekviena šalis ją sprendžia skirtingai. Man tik toks klausimas iškilo, kodėl taip rūpi rusiškos problemos, kodėl nesidomima Kinijos, Australijos ar Mozambiko problemomis?
-
Vairuotojas
- Forumietis

taigi ponas Kubilius pasakė, kad reaguojant į aukštas kainas degalų stengsis padaryt, kad Lietuva taptų elektromobių šalimi. delfyje yra straipsnis apie tai.jonny rašė:Kokia yra Lietuvos naujų automobilių pirkimo skatinimo programamariussta rašė:Kiekviena šalis turi tam tikrą naujų automobilių pirkimo skatinimo programą, taip pat ir senų utilizavimo. Kiekviena šalis ją sprendžia skirtingai. Man tik toks klausimas iškilo, kodėl taip rūpi rusiškos problemos, kodėl nesidomima Kinijos, Australijos ar Mozambiko problemomis?
-
kitoks
- Forumietis

Buvo panaikintos lengvatos (nebegrazinamas PVM) verslui. Privatiems asmenims jokiu lengvatu nebuvo, tad ir naikinti nereikejo. Berods, dar buvo sumazintos (ar visai panaikintos) kompensacijos neigaliesiems, perkantiems automobili. Lietuvoje zengta kita linkme: maksimalus akcizai populiariausiam 95 benzinui skatina vairuotoja ieskoti taupesnio automobilio, arba alternatyviu kuro tiekeju... Tad, kaip jau buvo mineta, Kubilius zada mus persodinti i elektromobilius. Nors, jeigu valdzia geriau pagalvotu, tai suprastu, kad tada sumazes benzino vartojimas, kas reiskia, mazesnes iplaukos i biudzeta uz nebesurankamus akcizus, bei PVM... Hm, visai tiketina, kad turesime nauja mokesti - akcizas elektrai, kuri naudojama automobiliu baterijoms ikrautijonny rašė:
Kokia yra Lietuvos naujų automobilių pirkimo skatinimo programa
p.s. o ar zinote, kad marsrutiniai taksi negali mazinti bilieto kainos? Ar zinote, kad savivaldybe net ir sunkmeciu neleidzia piginti bilietu? O kiek mes dar visko nezinome...
-
sth55
- Forumietis

Aš kaip matau jūs įsivaizduojat,kad daugeliui forumiečiui sena transporto priemonė yra M-72,Iž-49,Gaz-20 ir Gaz-21,bet dėja...neįsižeiskit.virgas rašė:Todėl, kad daugelis forumiečių įsivaizduoja, kad Rusijos keliais rieda nesuskaičiuojami kiekiai M-72, iz-49, Volgu ir Pobedu, kurias nuožmusis Medjedevas savo dekretu pasmerks mirti.mariussta rašė: Man tik toks klausimas iškilo, kodėl taip rūpi rusiškos problemos, kodėl nesidomima Kinijos, Australijos ar Mozambiko problemomis?