Ačiū TVR. Visiškai nematytos nuotraukos. Šios detalės tikriausiai yra gautos Fon papildomai, komplektuojant Douglas'ą. Dėkoju už pirminę informaciją apie šį konkretų motociklą. Daug iš jūsų buvau girdėjęs, bet kai parašyta juodu ant balto viskas lyg ir aiškiau.
Noriu patikslinti pirminę informaciją. Ko gero būsiu primiršęs, vis tik veiksmas vyko praeitame tūkstantmetyje, jog kurį laiką minėta pompa vis tik buvo pas Fon prie Douglas'o. Kokiomis sąlygomis buvau ją perleidęs, nei Fon, nei aš nepamename. Gal bendromis jėgomis atkursime istorinę tiesą.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Pompa+Douglas 350 EW 1928 m.
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
Fon
- Forumietis

Manyčiau , kad šios detalės kaip tik nuo aptariamo D ir yra , jis gi parsivežus neužilgo buvo pabertas , nusmėliuotas , nugruntuotas , ir vėl surinktas krūvon , ką ir rodo ta tamsi nuotrauka su ratais (iš TVR'o serijos) . Su motociklu atėjo tik vienas ratas , galima matyt sunkvežimio kėbule . Tarp kitko , Romanai , ar buvo kur nors kokia rūdelė išlindus iš po grunto ?Romanas rašė: Šios detalės tikriausiai yra gautos Fon papildomai, komplektuojant Douglas'ą. Dėkoju už pirminę informaciją apie šį konkretų motociklą. Daug iš jūsų buvau girdėjęs, bet kai parašyta juodu ant balto viskas lyg ir aiškiau.
Noriu patikslinti pirminę informaciją. Ko gero būsiu primiršęs, vis tik veiksmas vyko praeitame tūkstantmetyje, jog kurį laiką minėta pompa vis tik buvo pas Fon prie Douglas'o. Kokiomis sąlygomis buvau ją perleidęs, nei Fon, nei aš nepamename. Gal bendromis jėgomis atkursime istorinę tiesą.
O kai dėl pompos , tai nepamenu , nors užmušk - kokiom sąlygom , už ką , bet jinai tikrai buvo uždėta ant motociklo , taip ir sugrįžo pas dabartinį savininką , tik gerokai ,,pasunkėjus''
Ir dar įdomus momentas . Niekas neatspėtų , kur padaryta ,,tamsioji'' TVR'o nuotrauka
+370 610 60134
Jei bijai - nedaryk , jei darai - nebijok
-
TVR
- moderatorius

-
Fon
- Forumietis

Vienu metu Barbakane vykdavo Vilniaus klubo susirinkimai , ten net ir geležų buvo pritempta , kiek prisimenu
. O vieną kartą net svečius-bendraminčius iš Lenkijos priėmėm , kažkur ir nuotraukos turėtų būt ... Na , Wandere'is turėtų geriau atsimint .
O D - ne , jis ne Barbakane . Bet nelabai toli nuo jo
+370 610 60134
-
WANDERER
- Forumietis

Jauciu,kad nuotrauka daryta spaustuves patalpose kur tuo metu dirbo gerb.Fon.Taip..Barbakane buvo praleista nemazai laiko,jame buvo sutempta tas kas buvo senose klubo patalpose Totoriu g.9,bet po apiplesimo siu patalpu,kurios neuzilgo buvo perduotos Lietuvos Sauliu Sajungai,teko mums issikraustytis.Tuometinis Barbakano direktorius mums leido kuri tai laika daryti susirinkimus muziejaus patalpose,o taip laikyti klubo biblioteka ir kai kuriuos "geležis".Taip..lenku delegacija is Poznanes giminingo klubo su sio klubo prezidentu priesakyje Vitoldu Rybczynskiu mums aplanke,kada vyko Lietuvos ekonomine blokada.Jie tada buvo atveze humanitarine maisto pagalba.Taip...yra islike is sio susitikimo nuotraukos.Tada mes is ju suzinojome pirma karta,kad klube turimas "Polski Fiat 518"yra islikes vienintelis Europoje...Fon rašė:Vienu metu Barbakane vykdavo Vilniaus klubo susirinkimai , ten net ir geležų buvo pritempta , kiek prisimenu. O vieną kartą net svečius-bendraminčius iš Lenkijos priėmėm , kažkur ir nuotraukos turėtų būt ... Na , Wandere'is turėtų geriau atsimint .
-
TVR
- moderatorius

-
Fon
- Forumietis

-
Romanas
- Forumietis

Tarp kitko , Romanai , ar buvo kur nors kokia rūdelė išlindus iš po grunto ?
Fon, noriu padėkoti už kruopštumą ir atidumą. Paviršiai buvo paruošti ir padengti, kaip darant sau. Jokių rūdžių nebuvo ir su tokiu užkonservavimu Douglas'as galėjo stovėti dar dešimtmetį. Neužilgo įkelsiu nuotraukas, kuriose matysis motociklas po nušveitimo ir nugruntavimo.
Fon, noriu padėkoti už kruopštumą ir atidumą. Paviršiai buvo paruošti ir padengti, kaip darant sau. Jokių rūdžių nebuvo ir su tokiu užkonservavimu Douglas'as galėjo stovėti dar dešimtmetį. Neužilgo įkelsiu nuotraukas, kuriose matysis motociklas po nušveitimo ir nugruntavimo.
-
Rudge
- Forumietis

Fon rašė:Oj , ne ... Jei jau Wanderer'is nežino , tai belieka vienas vienintelis , kuris galėtų pasakytReik tikėtis , kad neužilgo taip ir bus
O dėl papildomų detalių, man regis, kad tuo laiku, ar tik ne iš Lenkijos, gal net kartu su labdara atvažiavo dar vieno motoro gabalai.
Domina-ieškau-perku
Motociklai ir jų dalys iki 1945
Sportinė technika-automobiliai, motociklai
Ir viskas, kas su tuo siejasi
86988919vienas
Motociklai ir jų dalys iki 1945
Sportinė technika-automobiliai, motociklai
Ir viskas, kas su tuo siejasi
86988919vienas
-
Fon
- Forumietis

Papildomos detalės atvyko tikrai iš Lenkijos , bet tai nebuvo 600 ccm variklio blokas ir cilindrai ? Ir tas man kažkaip rišasi su Gnomo varikliurudge rašė: O dėl papildomų detalių, man regis, kad tuo laiku, ar tik ne iš Lenkijos, gal net kartu su labdara atvažiavo dar vieno motoro gabalai.
O TVR'o nuotraukoj (tiksliau - mano , tik jis įdėjo
+370 610 60134