Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Baigtas projektas dnepr atgaivinimas

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Guolis
Forumietis
Forumietis

Re: dnepr atgaivinimas

Standartinė Guolis »

Sitie karbai puikiai reguliuojasi, gal ka ne taip surinkai, ar pakeitei ne tas detales.Ir nekrapstyk zigleriu su jokiom adatom :lol:
Vartotojo avataras
dzivilis
Forumietis
Forumietis

Standartinė dzivilis »

Gal kas iš forumiečių parduotų lopšio stopo guma orginalą,nes maniškė jau meistrelių darbo,tai pat ieškau lopšelio atlošo fiksatoriaus,rašykit mielai nupirkčiau šias dalis.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
dzivilis
Forumietis
Forumietis

Standartinė dzivilis »

Sutvarkytos kaladėlės,stabdymu esu patenkintas, puikiai stabdo,net nesitikėjau, kad žigulinės juostos taip gerai stabdis :bravo: Pradedama daryti "pravotkė,, gautas naujas kuro kranelis :-)
Sigitasgrb
Forumietis
Forumietis

Standartinė Sigitasgrb »

dzivilis rašė:Sutvarkytos kaladėlės,stabdymu esu patenkintas, puikiai stabdo,net nesitikėjau, kad žigulinės juostos taip gerai stabdis :bravo: Pradedama daryti "pravotkė,, gautas naujas kuro kranelis :-)
Sveiki, aš siuo metu apsistojau ties "provodke" izh'ui, tad klausimas,
ar laidus naudoji specialius, skirtus automobiliams.
koki vamzdeli naudoji dvigubai izoliacijai, turiu uomenyje baltą
___ ______
== //_|||_\\__
= /(o)_||_| (o)\
Vartotojo avataras
dzivilis
Forumietis
Forumietis

Standartinė dzivilis »

Sigitasgrb rašė:
dzivilis rašė:Sutvarkytos kaladėlės,stabdymu esu patenkintas, puikiai stabdo,net nesitikėjau, kad žigulinės juostos taip gerai stabdis :bravo: Pradedama daryti "pravotkė,, gautas naujas kuro kranelis :-)
Sveiki, aš siuo metu apsistojau ties "provodke" izh'ui, tad klausimas,
ar laidus naudoji specialius, skirtus automobiliams.
koki vamzdeli naudoji dvigubai izoliacijai, turiu uomenyje baltą
Laidai automobiliniai,juodas yra termokembrikas vieneto kaina apie 80ct baltasis yra paprastas vamzdelis jis bus skirtas elektros pravedimui i lopselį.
rimasnerimas
Forumietis
Forumietis

Standartinė rimasnerimas »

Baltas visur matosi:)))
Vartotojo avataras
dzivilis
Forumietis
Forumietis

Standartinė dzivilis »

Pagaliau lopšelis užbaigtas,viskas suvirinta, kur reikėjo paglaistyta,nugruntuota,laukia dažymas.
Skaitydamas forumą radau du būdus kaip piešti juosteles:
1.Būdas tai baltų dažų dažymas paskiau juostelės užlipdymas ir dažymas
2.Būdas dažymas ,paskiau juostelė išpiešiama teptuko pagalba arba užlipdoma juosteles trafaretas
O kuris patogesnis ir rezultatas geresnis? :mastau:

Dar iškilo klausimas kas tvirtinasi lopšio viduje pateiktomis skylėmis? nuotraukos apačioje.
rimasnerimas
Forumietis
Forumietis

Standartinė rimasnerimas »

Norėjau paklausti, kas ta raudona tūbelė?
Tiesa, pamačius šioje nuotraukoje kniediklį ir kerpamas reples nustebau, nes pas mane lygiai tokie patys šie du įnagiai.:)
Vartotojo avataras
dzivilis
Forumietis
Forumietis

Standartinė dzivilis »

rimasnerimas rašė:
Norėjau paklausti, kas ta raudona tūbelė?
Tiesa, pamačius šioje nuotraukoje kniediklį ir kerpamas reples nustebau, nes pas mane lygiai tokie patys šie du įnagiai.:)
Raudona tai epoksidiniai dvikoponenčiai klijai,16 gramu kainuoja 11lt,jie atsparus aukstai temperatūrai,bet vistiek neramu, kad gali nuplėšt,galėjau varines knides dėti.
Vartotojo avataras
TADAS 125
moderatorius
moderatorius

Standartinė TADAS 125 »

dzivilis rašė:Dar iškilo klausimas kas tvirtinasi lopšio viduje pateiktomis skylėmis? nuotraukos apačioje.
Lopšio stiklas.
1.Tu dabar internete
2.Tu dabar -OLDTIMERS- forume
3.Tu skaitai
5.Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
6.Tu dabar tai patikrinai
7.Tu šypsaisi :)