Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

IŽ-350?

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Re: IŽ-350?

Standartinė milzinas »

Manau kolega nezužpyks.Man pats smagiausias dalykas,perdaryt iš naujo,ypač nudažytas detales :DDDD Smagu pasižiurėti,į gera darbą,ypač apie moto.Man spalva tai labai liuks,sėkmės darbuose :labas:
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

TVR rašė:
Black rašė:Aš dar atkreipiau dėmesį į stabdžių svirtelės padėtį - svirtelė "žiūri" į apačią :-).
Nežinau kaip Iž-350, bet normaliomis sąlygomis Iž-49 svirtelė turi "žiūrėti" žemyn. Nes kai sudildavo stabdžių kaladėlės, dėl ilgesnės traukės eigos svirtelę apversdavo į viršų.
Nesu motociklų žinovas, o ir su šiuo egzemplioriumi susidūriau nepaskaičiavęs jėgų. Dabar gi tenka informaciją kapstyti po truputį. Taigi, kiek teko matyti(surasti) nuotraukų su IŽ350, visur galinio rato stabdžių svirtelė nukreipta į viršų :? . Įdomu, kiek galima tikėti šiuo brėžiniu?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

milzinas rašė:Manau kolega nezužpyks.Man pats smagiausias dalykas,perdaryt iš naujo,ypač nudažytas detales :DDDD Smagu pasižiurėti,į gera darbą,ypač apie moto.Man spalva tai labai liuks,sėkmės darbuose :labas:
Ne, Milžine, tikrai neužpyksiu :-) - perdarymai yra mano kasdienybė(na, beveik :lol: ). Dėl spalvos tai vėl nauja istorija :vvk: . Aš čia ir diskusijose pradėjau klausinėti, ieškoti variantų, o finalas toks... dažai parinkti, spalva, atrodo, tinkama, motociklo detalių nudažyta 70%. Vieną gražią dieną paėmiau į rankas galinę žvaigždutę/stabdžių būgną ir ką jūs manot? Vidinėje dalyje puikiai išsilaikę žali dažai :lol: . Paguoda tokia, kad padarytų dažų spalva pakankamai artima tai ant žvaigždutės. Vienu žodžiu - kalambūras :lol: .
Vartotojo avataras
rcepa
moderatorius
moderatorius

Standartinė rcepa »

Black, Tau atradau tikrą, žalią spalvą, bet gal jau vėlokai...
Perku viską kas su karine technika 1940 -1945 m. ,,made in usa,, ....
sumskas2
Forumietis
Forumietis

Standartinė sumskas2 »

rcepa rašė:Black, Tau atradau tikrą, žalią spalvą, bet gal jau vėlokai...
Ar yra ant dezutes balta juosta? kaskaip liktai ir nesimato.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Rcepa, Tavo pavyzdys greičiausiai yra toks pat, kaip pas mane būgne, deja - tikrai nebeperdažinėsiu :lol: . Bet kokiu atveju - dėkoju už parodytą rūpestį ir sugaištą laiką. Įkeliu nuotrauką, tačiau blykstė iškreipia spalvas, todėl dažai (nauja danga) atrodo melsvi. Natūralioje šviesoje vaizdas gerokai kitoks.

Sumskas2, čia dėžutės "nugara" - juostelės neturi būti.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Bėda dėl akumuliatoriaus dėklo :? - kažkur forume lyg ir mačiau kažkada kažkieno pateiktus matmenis :roll: ... Dabar, kai reikia - neberandu. Tas dėklas, kur buvo ant motociklo, labai jau nevykusiai atrodo... verkiant reikia gaminti naują.
TVR
moderatorius
moderatorius

Standartinė TVR »

Nežinau kaip Iž-350, bet Iž-49 laikiklis turi būti tokios formos.
TVR
moderatorius
moderatorius

Standartinė TVR »

Šio laikiklio matmenys.
Vaidotas73
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Vaidotas73 »

Automobilių ir motociklų restauracija, konsultacija.
Stipinuotų ratų remontas
Smėliavimas ir stiklavimas
Tel.868239189
vaidotas.sakalauskas@yahoo.com