Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

M-403 restauravimas

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Raimis rašė:Aš į bako vidų pripyliau dvi geras saujas smulkios skaldelės ir ilgai kračiau. Labai neblogai atsilupo visos purios rūdys.
Su skaldele tikiu, kad galima kažką pasiekti, o su smėliu man niekas nesigavo :( .
Vartotojo avataras
Pofka1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Pofka1 »

Manau pigiausias ir paprasčiausias variantas yra Raimio paminėtas. Paskuj, viską gerai išplovus, reiktų geru metalo kondicionieriumi sutepti.
Gaz 21 US Export 1966 Pofka 8 61387227
Tarpininkavimo paslaugos. Kaunas
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Pofka1 rašė:Manau pigiausias ir paprasčiausias variantas yra Raimio paminėtas. Paskuj, viską gerai išplovus, reiktų geru metalo kondicionieriumi sutepti.
Aš panaudojau paprasčiausią "Buvanolį".
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
Pofka1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Pofka1 »

Raimis rašė:
Pofka1 rašė:Manau pigiausias ir paprasčiausias variantas yra Raimio paminėtas. Paskuj, viską gerai išplovus, reiktų geru metalo kondicionieriumi sutepti.
Aš panaudojau paprasčiausią "Buvanolį".
Aišku geriau negu nieko, bet kiek žinau buvanolį reikia nuplauti, o kondicionieriaus - ne, galima tiesiai dažyti.
Gaz 21 US Export 1966 Pofka 8 61387227
Tarpininkavimo paslaugos. Kaunas
Twisteris
Naujokas
Naujokas

Standartinė Twisteris »

Dub Buk rašė:Nu va...praejo laikas ir pirmas zingsnis padarytas. Padariau sau tinkama vieta darbui garaze. Is pradziu tai buvo boksas su 2 lemputemis, 36V rozete ir daug dulkiu. Dabar jau galima po truputi dirbti.

Pradejau ardyti M-403. Pradejau nuo isorines apdailos - blizguciai, duru stiklai, lempos. Kolkas sekasi sekmingai, aisku, yra vietu, kur padeda grauztuvas, bolgarke ir plaktukas...bet tokiu vietu nedaug.

Pastebejimas: neimanoma atsukti duru rankenu varztu - jie labai surudijes, nepatogu sukti, galvutes yra plokscios. Atsukimo variantas - su drele kaitinu galvutes, rankenu plastmase tampa minkstesne ir nuimu. Aisku, vandaliskai, bet kitaip niekaip neiseina.
kas ten per aparatas ant dvieju ratu? po kaire
Vartotojo avataras
Dub Buk
Forumietis
Forumietis

Standartinė Dub Buk »

"Taburetka" - motoroleris MBK booster. Tuo metu buvo perdazomas.
M-403 (original project)
M-423 (custom project)
M-407/GAZ-66 (offroad project "КОРЧЪ")
Vartotojo avataras
Geodezininkas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Geodezininkas »

gal galima būtų kada pamatyti priekinės važiuoklės foto? Ar orginali ji?
Visi mirė iš juoko, o aš likau gyvas.
Vartotojo avataras
Geodezininkas
Forumietis
Forumietis

ar variklis originalus? irgi foto norėtųsi.
Arisimo
Forumietis
Forumietis

Standartinė Arisimo »

Man atrodo Gediminai, kad be reikalo šitą seną temą prikėlei.
Vartotojo avataras
Geodezininkas
Forumietis
Forumietis

oho nepažiūrėjau į datą :)