Gal kam teko gamintis vartytuva? Panasu kaip cia forume pardavinejo, bet didesni ir platesnem masinom. Vartytuvas, kuris varto masina kaip saslyka (nes ju buna ivairiu). Pvz Granada, Volga, Mersas. Kazka tokiom masinom.
Dekui.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Garazai, dirbtuves ju iranga ir t.t.
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
-
diesel
- Forumo rėmėjas

-
Raimis
- ekspertas

-
diesel
- Forumo rėmėjas

-
Black
- Forumietis

-
Black
- Forumietis

-
npn
- Forumietis

Gamintis neteko, bet gal teks (beje mersui), nes žymiai viską palengvintų. Tai angliškai dar vadinama "rotisserie" (nors pagrindinė reikšmė prietaisas mėsos kepimui ant iešmo) ir internete galima nemažai rasti nemažai tokių gaminių nuotraukų, brėžinių. Pvzdiesel rašė:Gal kam teko gamintis vartytuva? Panasu kaip cia forume pardavinejo, bet didesni ir platesnem masinom. Vartytuvas, kuris varto masina kaip saslyka (nes ju buna ivairiu). Pvz Granada, Volga, Mersas. Kazka tokiom masinom.
Dekui.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Black
- Forumietis

Netas žodis, npn, kaip tas daiktas palengvina viską
. Aš pirmas dienas vaikščiojau krūtinę išpūtęs (pasikėlęs
) apie tą savo įrengimą
. Be abejo, aš dariau viską, kiek įmanoma paprasčiau, nors darbo buvo apsčiai ir prie to. Ateičiai reiks pamąstyti apie ratukų primontavimą transportavimui (vietiniam).
Paskutinį kartą redagavo Black 04 Lie 2009, 00:04, redaguota 1 kartą(us).
-
npn
- Forumietis

Aš manauBlack rašė:Netas žodis, npn, kaip tas daiktas palengvina viską. Aš pirmas dienas vaikščiojau kūtinę išpūtęs (pasikėlęs
) apie tą savo įrengimą
. Be abejo, aš dariau viską, kiek įmanoma paprasčiau, nors darbo buvo apsčiai ir prie to. Ateičiai reiks pamąstyti apie ratukų primontavimą transportavimui (vietiniam).
-
suinteresuotas
- Forumietis

-
npn
- Forumietis

Bet kai automobilis, tarkim mersas yra gerų 5m ilgio, beveik 1,9m pločio (reikia aukščiau kelti) ir sveriantis beveik kaip 2 moskvičiai tai nežinau ar su tuo rusišku viskas būtų ok. Mano parodytas taip pat taip tvirtinasi, nors iš esmės įvairiai galima sukonstruot...suinteresuotas rašė:Tuščias kėbulas jei dar be durų ir kapotų tai pvz. kokio M-412 bus kokie 400kg nes kai reikejo perpjauti tai supykes vienas apverciauŠiaip visai geri tie rusiški vartytuvai, kur automobilis tvirtinasi už bamperio tvirtinimų.