Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

M 72

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Kęstutis 57
Forumietis
Forumietis

Standartinė Kęstutis 57 »

Aš norėjau nuvalyti nuo purvo, susidariusių kažkokių druskų ar oksidų sluoksnio,dažų hermetikų ir t.t. Kad į rankas maloniau imčiau, o ir vaizdelis akiai malonesnis.
Kęstutis, bet ne tas.
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

Kęstutis 57 rašė:Aš norėjau nuvalyti nuo purvo, susidariusių kažkokių druskų ar oksidų sluoksnio,dažų hermetikų ir t.t. Kad į rankas maloniau imčiau, o ir vaizdelis akiai malonesnis.
Tai tada manau labai tinkamas daiktas ploviklis,jo galima nusipirkti eolte.Kiek esu visko ploves jis man labai pasiteisino.
Vartotojo avataras
Kęstutis 57
Forumietis
Forumietis

M-72

Kur rasti vibro vonią kažkur Kauno pusėje? Man reikia cilindrų galvas nuvalyti. Patys cilindrai špižiniai, tai jiems tikriausiai tai nepadeda. Su tokia procedūra neesu susidūręs. Kiek tai kainuoja?
Kęstutis, bet ne tas.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Re: M-72

Standartinė Jawistas »

Kęstutis 57 rašė:Kur rasti vibro vonią kažkur Kauno pusėje? Man reikia cilindrų galvas nuvalyti. Patys cilindrai špižiniai, tai jiems tikriausiai tai nepadeda. Su tokia procedūra neesu susidūręs. Kiek tai kainuoja?
Forumietis TVR tuo uzsiima,kainos tikrai nedideles,uz jawos galvutes paeme apie 40lt,dabar bijau pameluoti,neatsimenu jau,bet kokybe likau patenkintas,o cilindrus tai gerai su dratiniais sepeciais isveist ir nudazyti su karsciui atspariais dazais.
Vartotojo avataras
Kęstutis 57
Forumietis
Forumietis

M-72

Cilindrų dratiniais šepečiais iki pačio dugno neiššveisi. nepasieks. Tikriausiai teks su smėliu.
Kęstutis, bet ne tas.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

Kęstutis 57 rašė:Cilindrų dratiniais šepečiais iki pačio dugno neiššveisi. nepasieks. Tikriausiai teks su smėliu.
Na aisku,lengviausias darbas su smeliu,bet kai labai nori,viskas imanoma :wink: ne tokius dalykus dar yra teke isplauti rankomis :-)
Vartotojo avataras
Kęstutis 57
Forumietis
Forumietis

Tu pats ką tik rašei, kad su šepečiais aš dieną ilginu, kad su chemija lengviau, o dabar, kai sakau su šepečiais neišeina, tai tu sakai pailgink tą dieną,- pasikankink.
Kęstutis, bet ne tas.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

Kęstutis 57 rašė:Tu pats ką tik rašei, kad su šepečiais aš dieną ilginu, kad su chemija lengviau, o dabar, kai sakau su šepečiais neišeina, tai tu sakai pailgink tą dieną,- pasikankink.
Na man taip budavo seniau kol neatradau sio ploviklio :-)
Vartotojo avataras
Kęstutis 57
Forumietis
Forumietis

M-72

Jeigu tai būtų motociklas baloms taškyti,- nesukčiau sau galvos. Čia reikia truputėlį geriau.
Kęstutis, bet ne tas.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

Kęstutis 57 rašė:Jeigu tai būtų motociklas baloms taškyti,- nesukčiau sau galvos. Čia reikia truputėlį geriau.
Na jei jau toki motocikla atrestauruot ir paskui vazinet po purvus ir pan tai tada-atsiprasau.