Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

uaz 469 4x4 modernizavimas

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

gynte
Forumietis
Forumietis

Standartinė gynte »

perskaiciau jusu issakytas mintis labiausiai jus cia vargot aiskindamiesi nivos ir uazo paskirstymo deziu veikimo principus man to nelabai reikejo :-) bet aciu ir uz tai ir klausimas butu prie to paties,,buti ar nebuti,, uaze nivos ,,razdatkei,,? :wink:
Vartotojo avataras
Tadas469
Forumietis
Forumietis

Standartinė Tadas469 »

Nebuti, kolega, nebuti :!:
Man kelias prasideda TEN - kur tiesiog jums baigiasi :D
babauzis
Forumietis
Forumietis

Standartinė babauzis »

geriausias varijantas parduot uaz ir pirkt niva ir problemos bus isprestos,.....
Vartotojo avataras
misheliss
Forumietis
Forumietis

uaz

Standartinė misheliss »

nedekit i uaz nivos dezes ir razdatkes, nes sulauzo ir deze ir razdatkes dantracius, ji yra ant 1.6litro matorui paskaiciuota, o pas uaz 2.4l, pas manajy uaz idetas merscedes variklis 3l dyzelis su merso greiciu deze, o razdatke pasirinkau nuo gaz 69, nes lengva pajungti per kardaniuka, kitos masinos tokios razdatkes nežinau, dzipistai sake kad budavo pas senus nissan patrol, bet neteko rasti, gaz 69 razdatkes minusas tas kad ji truptely letina, tai didelis minusas,kitas jos minusas bijo dideliu greicio, kitas klausimas del btr blokiruotes tai galima det bet ji neprognozuojamai suveikia, nebent tik po pelkias vazineti, o aksvaltai nedekit
Vartotojo avataras
Tadas469
Forumietis
Forumietis

Re: uaz

Standartinė Tadas469 »

misheliss rašė: kitas klausimas del btr blokiruotes tai galima det bet ji neprognozuojamai suveikia, nebent tik po pelkias vazineti, o aksvaltai nedekit
Pas mane stovi abiejuose tiltuose tie blokiratoriai, vazineju ir mieste, ir po pelkes, ir viskas normaliai, tyik jei dar karta deciau, deciau tik y galinį tilta, nes kitaip sujungus viską, kad ir vaira susuk, masina vistiek vaziuoja tiesiai :D
gynte
Forumietis
Forumietis

Standartinė gynte »

misheliss rašė:nedekit i uaz nivos dezes ir razdatkes, nes sulauzo ir deze ir razdatkes dantracius, ji yra ant 1.6litro matorui paskaiciuota, o pas uaz 2.4l, pas manajy uaz idetas merscedes variklis 3l dyzelis su merso greiciu deze, o razdatke pasirinkau nuo gaz 69, nes lengva pajungti per kardaniuka, kitos masinos tokios razdatkes nežinau, dzipistai sake kad budavo pas senus nissan patrol, bet neteko rasti, gaz 69 razdatkes minusas tas kad ji truptely letina, tai didelis minusas,kitas jos minusas bijo dideliu greicio, kitas klausimas del btr blokiruotes tai galima det bet ji neprognozuojamai suveikia, nebent tik po pelkias vazineti, o aksvaltai nedekit
negi gaz 69 razdatke gali neatlaikyti uazo greicio na kiek su uazu galima minti 80-90km/h ir gana cia gi ne ferrari
Vartotojo avataras
Tadas469
Forumietis
Forumietis

Standartinė Tadas469 »

gynte rašė:
misheliss rašė:nedekit i uaz nivos dezes ir razdatkes, nes sulauzo ir deze ir razdatkes dantracius, ji yra ant 1.6litro matorui paskaiciuota, o pas uaz 2.4l, pas manajy uaz idetas merscedes variklis 3l dyzelis su merso greiciu deze, o razdatke pasirinkau nuo gaz 69, nes lengva pajungti per kardaniuka, kitos masinos tokios razdatkes nežinau, dzipistai sake kad budavo pas senus nissan patrol, bet neteko rasti, gaz 69 razdatkes minusas tas kad ji truptely letina, tai didelis minusas,kitas jos minusas bijo dideliu greicio, kitas klausimas del btr blokiruotes tai galima det bet ji neprognozuojamai suveikia, nebent tik po pelkias vazineti, o aksvaltai nedekit
negi gaz 69 razdatke gali neatlaikyti uazo greicio na kiek su uazu galima minti 80-90km/h ir gana cia gi ne ferrari
Mano uazas iki 130km/h ir viskas normaliai.. tik kad dujas sriabia..
babauzis
Forumietis
Forumietis

Standartinė babauzis »

kad spidometre 120km/h tera uaze :lol:
Vartotojo avataras
Tadas469
Forumietis
Forumietis

Standartinė Tadas469 »

Tai ir 80 gali buti, uzsivercia skale ir viskas, o kai su kita masina ir GPS palygini, ir viskas aisku pasidaro, bet tokie greiciu, variklis neatlaiko :(
Vartotojo avataras
vipas
Forumietis
Forumietis

Standartinė vipas »

galiu patvirtinti Tado zodzius. :!:
ir kad vaziavo 130, ir kad neatlaike :wink: