Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

uaz 469 4x4 modernizavimas

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

gynte
Forumietis
Forumietis

uaz 469 4x4 modernizavimas

Standartinė gynte »

sveiki,turiu tokia minti i UAZ469 imontuot VAZ2121 paskirstymo dėžę /razdatkę/.Ką apie tai manot, kokie būtų patarimai.
sss
Forumietis
Forumietis

Standartinė sss »

o koks tikslas? gal geriau iskart det rimtus agregatus?
gynte
Forumietis
Forumietis

Standartinė gynte »

tikslas toks kad būtų galima turėt tarpašinį blokavimą.O kas yra tie rimti agregatai?
sss
Forumietis
Forumietis

Standartinė sss »

Pavyzdžiui blokiruotes i tiltus ar kariniai tiltai... Šiaip domiuosi visureigiais, jų perdarymais, bet nesu girdėjęs kad kas būtų tavo variantą daręs... Nors jei viskas pasiteisins, galima dar plius į galinį tiltą blokiruotę btr'o ikišt... Kaip suprantu tokiu atveju buksuotų 3 ratai....
Vartotojo avataras
mariussta
Forumietis
Forumietis

Re: uaz 469 4x4 modernizavimas

Standartinė mariussta »

gynte rašė:sveiki,turiu tokia minti i UAZ469 imontuot VAZ2121 paskirstymo dėžę /razdatkę/.Ką apie tai manot, kokie būtų patarimai.
Ar čia kuo nors kaltas pektadienis ir 13-ta diena, kad tokie "beprotiškai fantastiški" projektai į galvą lenda?
Mėgstu remontuoti automobilius, senus automobilius
gynte
Forumietis
Forumietis

Standartinė gynte »

pagal mane tai būtų pats paprasčiausias variantas turėt automobilį pastoviai važiuojantį 4x4režimu.Manau kad jeigu UAZas turėtų tarpašinį blokavimą nereikėtų tiltų blokatorių.Man automobilio giliai bekeliai nereikia.O tuo pačiu klausimas GAZ69paskirstymo dežė kokias funkcijas turi?/ta prasme palėtinimas,pagreitinimas ar panašiai/
gynte
Forumietis
Forumietis

Standartinė gynte »

,,Beprotiškai fantastiški,,projektai į galvą ,,lenda,,todėl kad esu nemažai važiaves su NIVA ir man patiko toks trasmisijos tipas kodėl nepabandžius UAZui?
babauzis
Forumietis
Forumietis

Standartinė babauzis »

geriau uzduok ta klausima tikriem dzipistams (4x4 forumas)ir net yra atskiras uazams skyrius.Tai tikrai gausi atsakyma :wink:
gynte
Forumietis
Forumietis

Standartinė gynte »

ačiū už atsakymus :( :(
babauzis
Forumietis
Forumietis

Standartinė babauzis »

su sia konstrukcija pagalvok ka is to islosi?Antra kokia pavaru deze galvoji palikt ?