Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Apie forumo jaunimą ir senimą
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
-
kucinioks
- Forumietis

-
TADAS 125
- moderatorius

Kaip gaila
P.S. aš suprantu koks yra sunkus moderatoriu darbas, o niekas to neivertina, gaila.........labai gaila.......
1.Tu dabar internete
2.Tu dabar -OLDTIMERS- forume
3.Tu skaitai
5.Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
6.Tu dabar tai patikrinai
7.Tu šypsaisi
2.Tu dabar -OLDTIMERS- forume
3.Tu skaitai
5.Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
6.Tu dabar tai patikrinai
7.Tu šypsaisi
-
jarukas89
- Forumietis

Blogai.labai blogai,jug kiekvienam i krauja iauges sis forumas,kai kas per diena po kelis kartus budavo siame forume,ir tik delto ,kad cia rimta vieta,apstu informacijos,galima pasidalinti savo ispudziais restauruojant.eksplotuojant senovinia technika,o dabar kas belieka ,www.one.lt;-) viliuosi,kad tai truks tik trumpa laiko tarpa ,ir galesim visi vel buti kartu 
Motociklų variklių remontas
Paulius ,tel .+37069318815
https://www.facebook.com/Pauliusmotorcycleworkshop/
Paulius ,tel .+37069318815
https://www.facebook.com/Pauliusmotorcycleworkshop/
-
Tadasd
- Forumietis

-
Baronas
- Forumietis

Keistas rytas, atsiverčiu forumą, o ten tik kelios eilutės. Iš pradžių pagalvojau, kad vėl techninės problemos, bet pasirodo čia rimčiau ...
Mano mintys būtų tokios:
1 Viena vertus aš suprantu, kad tokį forumą, kuriame gana griežtos elgesio taisyklės palyginus pvz su 4x4forumu, moderuoti tikrai nėra lengva, todėl moderatorių galima nesunkiai išvesti iš kantrybės jį užsipuldinėjant.
2 Kita vertus moderatoriai tikrai turėtu keistis periodiškai, nes tai savanoriškas darbas, kuris dirbamas iš idėjos, o idėjos laikui bėgant turi tendenciją keistis.
3 Taigi man pasirodė truputėlį keistas šis staigus forumo uždarymas. Nebuvo jokių matomų signalų. Aš netgi pagalvojau, kad kažką praleidau, todėl peržiūrėjau dar kartą skyrelį kuriame talpinami klausimai moderatoriams. Ir neradau jokios temos kurioje būtų paskelbta apie moderatorių trūkūmą ir kviečiama prisidėti prie forumo tvarkymo.
4 Taigi mano manymu nėra teisinga viso forumo dalyvių atžvilgiu uždaryti šitą forumą prieš tai nepabandžius rasti sprendimo. Suprantu, kad dabar forumo serveris ir programinė įranga stovi pas kažką asmeniškai, bet forumas jau labai didelis ir kiekvienas mūsų esame idėję dalelę saves čia. Todėl neetiška uždaryti forumą nepaklausus mūsų ar mes negalėtume prisidėti prie forumo palaikymo.
Mano prašymas moderatoriams būtu - paskelbti visą forumo egzistavimo problemų sąrašą ir pasiūlyti sprendimo variantus, bei leisti forumo dalyviams pateikti savo pasiūlymus. Gal pavyks rasti išeitį ir vėl atidaryti forumą.
Mano mintys būtų tokios:
1 Viena vertus aš suprantu, kad tokį forumą, kuriame gana griežtos elgesio taisyklės palyginus pvz su 4x4forumu, moderuoti tikrai nėra lengva, todėl moderatorių galima nesunkiai išvesti iš kantrybės jį užsipuldinėjant.
2 Kita vertus moderatoriai tikrai turėtu keistis periodiškai, nes tai savanoriškas darbas, kuris dirbamas iš idėjos, o idėjos laikui bėgant turi tendenciją keistis.
3 Taigi man pasirodė truputėlį keistas šis staigus forumo uždarymas. Nebuvo jokių matomų signalų. Aš netgi pagalvojau, kad kažką praleidau, todėl peržiūrėjau dar kartą skyrelį kuriame talpinami klausimai moderatoriams. Ir neradau jokios temos kurioje būtų paskelbta apie moderatorių trūkūmą ir kviečiama prisidėti prie forumo tvarkymo.
4 Taigi mano manymu nėra teisinga viso forumo dalyvių atžvilgiu uždaryti šitą forumą prieš tai nepabandžius rasti sprendimo. Suprantu, kad dabar forumo serveris ir programinė įranga stovi pas kažką asmeniškai, bet forumas jau labai didelis ir kiekvienas mūsų esame idėję dalelę saves čia. Todėl neetiška uždaryti forumą nepaklausus mūsų ar mes negalėtume prisidėti prie forumo palaikymo.
Mano prašymas moderatoriams būtu - paskelbti visą forumo egzistavimo problemų sąrašą ir pasiūlyti sprendimo variantus, bei leisti forumo dalyviams pateikti savo pasiūlymus. Gal pavyks rasti išeitį ir vėl atidaryti forumą.
-
Black
- Forumietis

Jooooooo....
ir aš pagalvojau, kad balandžio pirmoji...
Pasakysiu trumpai. Seniai mačiau, kad forumas išsipūtęs ir tik negalvojau, kad gali sprogti. Postų rašinėjimas be saiko, viena mintis dėstoma per penkis postus, "ačiū", "pagarba" ir taip toliau. Visada stengiausi rašyti tik tada kai būdavo konstruktyvi mintis ir tik retkarčiais pasisveikindavau ar susižavėjimo mintį parodydavau. Jeigu šis forumas toliau gyvuos (to labai tikiuosi), moderatoriai turėtų ne blokuoti, o trinti be gailesčio niekam netikusias, nevertingas temas. Nesusipratęs dalyvis turėtų būti perspėjamas ir sekantį kartą blokuojamas. Kito kelio nematau.
Pasakysiu trumpai. Seniai mačiau, kad forumas išsipūtęs ir tik negalvojau, kad gali sprogti. Postų rašinėjimas be saiko, viena mintis dėstoma per penkis postus, "ačiū", "pagarba" ir taip toliau. Visada stengiausi rašyti tik tada kai būdavo konstruktyvi mintis ir tik retkarčiais pasisveikindavau ar susižavėjimo mintį parodydavau. Jeigu šis forumas toliau gyvuos (to labai tikiuosi), moderatoriai turėtų ne blokuoti, o trinti be gailesčio niekam netikusias, nevertingas temas. Nesusipratęs dalyvis turėtų būti perspėjamas ir sekantį kartą blokuojamas. Kito kelio nematau.
-
rcepa
- moderatorius

Pritarciau kolegai Baronui, bandykime ieškoti išeities iš susidariusios situacijos.Gal keiskime nustatyta tvarką, reikalavimus?
Nežinau, kas tas tikras ar simbolinis 1000 dirgiklis eliminavęs mūsų kolegas, bet kad beprasmiško veiksmo būta - tenka pripažinti...
Bet tai gal liberali demokratija, kuri ne visiems mums suvokta??
Nežinau, kas tas tikras ar simbolinis 1000 dirgiklis eliminavęs mūsų kolegas, bet kad beprasmiško veiksmo būta - tenka pripažinti...
Bet tai gal liberali demokratija, kuri ne visiems mums suvokta??
-
1945
- Forumietis

Tai buvo pats kultūringiausias forumas Lietuvoje. Dar nesu matęs tokio dydžio forumo, su tokia gera tvarka ir tokia koncentracija labai naudingos informacijos.
Siūlau, kad naujai prisiregistravęs vartotojas negalėtų rašyti visose temose pvz metus laiko, o tik pvz toje kurią yra sukūręs, jeigu ji naudinga bendruomenei ir limituotą kiekį žinučių per tam tikrą laiką.
Siūlau, kad naujai prisiregistravęs vartotojas negalėtų rašyti visose temose pvz metus laiko, o tik pvz toje kurią yra sukūręs, jeigu ji naudinga bendruomenei ir limituotą kiekį žinučių per tam tikrą laiką.
-
pulpitas
- Forumietis

Siūlyčiau pašalinti iš forumo tokius narius, kurie prisiregistravo ir neparašė nei vieno pranešimo per tam tikrą laiką nuo prisiregistravimo, pvz.: per 3 mėnesius ar per metus nuo prisiregistravimo oldtimer forume. Nes šiaip jau imant iš tų užsiregistravusių 6000, aktyvūs nariai tik koks 1000?
Statistikos nežinau, tad tikriausiai klystu.
Statistikos nežinau, tad tikriausiai klystu.
-
diesel
- Forumo rėmėjas

Pritariu, kad tai buvo pats geriausias , kulturingiausias forumas Lietuvoje. Ji reikia islaikyti bet kokia kaina. Taip, galima daryti apribojimus naujokams, kad negaletu rasyti tam tikra laika,( na gal ne metus). Netekus tokio forumo, tai kaip likti be darbo, seimos, namu ..........
Moderatoriai, atgaivinam si foruma. Juk jau nebejuokinga, nes sokau prie kalendoriaus kada Balandzio 1-a
Moderatoriai, atgaivinam si foruma. Juk jau nebejuokinga, nes sokau prie kalendoriaus kada Balandzio 1-a
Mob. 8 650 88 526
Kaunas
Kaunas