Bet ziguline ar eina lygai krastai be kantu?kantas ir yra pastiprinimas,pas taves lygiai gaunas virsui.zazrali rašė:o tu matei vaz firmine traversa penkiu pavaru ten lygiai taip pat islenkta ir uz mano dvigubai silpnesne taip kad jau neber kur stiprintmilzinas rašė:As tai stiprinciau,cia gaunasi nemaza apkrova,nes judant is vietos kardanas vers deze,taip sakant.
Bet cia tik as taip manau,sekmes darbuose
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
moskvich 402 tiuningas
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
milzinas
- Forumietis

Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
-
zazrali
- Forumietis

rytoj pastipmilzinas rašė:Bet ziguline ar eina lygai krastai be kantu?kantas ir yra pastiprinimas,pas taves lygiai gaunas virsui.zazrali rašė:o tu matei vaz firmine traversa penkiu pavaru ten lygiai taip pat islenkta ir uz mano dvigubai silpnesne taip kad jau neber kur stiprintmilzinas rašė:As tai stiprinciau,cia gaunasi nemaza apkrova,nes judant is vietos kardanas vers deze,taip sakant.
Bet cia tik as taip manau,sekmes darbuose
-
zazrali
- Forumietis

-
Volgistas
- Forumietis

-
zazrali
- Forumietis

-
type4ozone2
- Forumietis

- Miestas: Klaipėdos rajonas, Mažosios ir Didžiosios Lietuvos pasienis
-
zazrali
- Forumietis

yra vilniuje tokia firma KRUMPLITAS , ten padarys bet KOKIA detale uz prieinama kaina ,taip kad geriau ne neiskokit kitur, nes geriau nepadarys tikrai.p.s. pazystu tos firmos vadova jau dvidesimt metu ,yra dares man dantracius i greiciu deze kai greitinau zaz deze ir t.t.type4ozone2 rašė:Itariu, kad zinojai kur nest, nes kai man reikejo dantrati "nudrozt", tai nevienas duris teko pavarstyt...
-
kisa
- Forumo rėmėjas

O kodėl kolega raudonai darai. čia pagal automobilio spalvą? Aš pats galvoju dažyt tamsiai vyšnine spalva, variklio spalva bus kaip pas patį, o raides galvoju vario dėt, turėtų gerai žiūrėtis... Jei autorius nesupyks, galėsiu įkelt vėliau nuotraukązazrali rašė:as galvoju moskvich uzrasa dazyt kita spalva o poliruot tai aliumini idealiai padaryt gana sunku ispoliruot tai ispoliruosi bet jis nesigaus labai lygus o banguoto as nenoriulaudrius rašė:klausyk, zazrali, o ar nenoretum (kadangi taip kruopsciai darai) variklio voztuvu dangteli nusipoliruot iki blizgejimo.
man atrodo, labai graziai, tvarkingai, ziuretusi
Automobilių karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje.
Remontuoju Weber/Dellorto dvigubus karbiuratorius, amerikonų karbų restauracija
867075925
867075925
-
kisa
- Forumo rėmėjas

Kitas klausimas p. Zazrali: Jei pvz dedi kitą dėžę, na nuo kokio importinio, tada irgi, kaip suprantu
reiktų perdaryt dantračius kad rodytų tiksliai, ant moskvičiaus troso pagal esamą dėžės pavyzdį, taip? 
Automobilių karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje.
867075925
867075925
-
zazrali
- Forumietis