Cia kaina su kamera ar be kameros 120lt?Kęstutis 57 rašė:Giedraičių ir Fino gatvių sankryžoje. Nuo sekančios savaitės ta parduotuvė sekmadieniais ir pirmadieniais nedirbs. Dabar gali važiuoti tik antradienį.Mokėjau 120 litų už vieną padangą.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
M 72
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
milzinas
- Forumietis

Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
-
Kęstutis 57
- Forumietis

-
milzinas
- Forumietis

-
Kęstutis 57
- Forumietis

Kadangi ėmiau didesnį kiekį, už tai, kad neturėjo vienos kameros, man kaip nuolatiniam klientui padarė draugišką antkainį. Kai sakiau, kad kažkada reikės padangų. tai sakė, kad man parduos po 90. o kai po 2 savaičių atėjau pirkti iškart 4,- pasakė, kad pigiau , kaip po 125 atiduoti negali.Po to 4 už 480.
Kęstutis, bet ne tas.
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
-
diesel
- Forumo rėmėjas

-
sumskas2
- Forumietis

-
Kęstutis 57
- Forumietis

-
Kęstutis 57
- Forumietis

1. Kol laukiu kol eilinė detalių partija sugrįš iš medikų, sugalvojau pasidaryti reviziją. Jeigu seniau man visi opoziciniai varikliai buvo vienodi ir aš nemačiau juose skirtumo, tai dabar, pasiskaitinejus forumą,- jie akivaizdūs.
2. Ketvirtajame variklyje kaip aš supratau, kadangi jis ankstesnių metų gamybos, tvirtinimas buvo suproektuotas paskirstymo dantračio dangtelyje, bet jo aš neturiu.
3. Pirmo, antro ir trečio variklio tvirtinimas,- yra viršutiniame karterio taške.
2. Ketvirtajame variklyje kaip aš supratau, kadangi jis ankstesnių metų gamybos, tvirtinimas buvo suproektuotas paskirstymo dantračio dangtelyje, bet jo aš neturiu.
3. Pirmo, antro ir trečio variklio tvirtinimas,- yra viršutiniame karterio taške.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Kęstutis, bet ne tas.
-
Kęstutis 57
- Forumietis