P.S. Sako, kad dirbantis vertas pagarbos, o kuriantis dangaus, todėl gal ir nereikėtu labai kreivai žiūrėti į bandančius kažką perdaryti, patobulinti
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
gaz 24
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
suinteresuotas
- Forumietis

Gal geriau grįžtam prie temos ir ką nors konkrečiau patarti bandom, o tai pradėsiu kompleksuoti, kad mano 110kw riaumoja netikru garsu, nors ir gamykliniu (o juk dažniausiai laikau tik 3000 aps ir riaumoju tik 60kw)
O ką kalbeti tiems bandantiems turbinimo pagalba kažką išspausti na, kad ir iš hondos civic (žmonės bando, kaupia žinias, kai kurie už to užsikabina ir turi pomėgį visam gyvenimui ar bent ilgesnei jo atkarpai) jų variklio garsas taip pat netikras (tiurlinginis)
Ir kažkodėl atrodo, kad jiems jų technikos riaumojimas mielesnis širdžiai už gamyklinį, nes .......... atsakymas kaip ir aiškus.
P.S. Sako, kad dirbantis vertas pagarbos, o kuriantis dangaus, todėl gal ir nereikėtu labai kreivai žiūrėti į bandančius kažką perdaryti, patobulinti
Paskutinį kartą redagavo suinteresuotas 16 Lie 2010, 00:40, redaguota 1 kartą(us).
" Dar nėra taip buvę, kad kaip nors nebūtų“
-
blackrawen
- Forumietis

Kiek atsimenu klausiau apie gaz 24 visu pirma pavaros ne ant vairo.Antra as noriu kad volga tik ant minksto zviriuko pasisukinetu kartas nuo karto o siaip ji pati bus tausojama ir mylima
nes ji mano amzinateli teva su mama veze i zaksa
man joj gana apie 100kw.Pats vairuoju volgswagen passat 1.6 tdi 60kw galia ir man gana ir man nereik golfu gazdint jai gazdint ne su masina o islipus sakyt :zasine kaip vairuoji i terle gaut nori? 
-
suinteresuotas
- Forumietis

-
npn
- Forumietis

Bet dar pagalvok ar tam tikrai reikia kažką keisti ir kažką daryti? Jeigu jis brangus kaip šeimyninė relikvija, kodėl jis negali būti visas toks koks yra įskaitant motorą?blackrawen rašė:... Antra as noriu kad volga tik ant minksto zviriuko pasisukinetu kartas nuo karto o siaip ji pati bus tausojama ir mylimanes ji mano amzinateli teva su mama veze i zaksa
man joj gana apie 100kw. ...
Ant minkšto žvyriuko pasisukinėti? Na, bet tai nesiderina nei su senu automobiliu, kuris nepretenduoja į jokį sportiškumą (čia kaip gražų vasaros savaitgalį užsivilkti klasikinį kostiumą ir eiti kamuolio spardyt), nei tai yra tausojimas, galų gale yra tam žymiai tinkamesnių automobilių - įsigyk kokį bmw 325 ir jis toks koks yra puikiai suteiks šitą džiaugsmą(?). Nusibos parduosi.
O argumentas dėl galios padidinimo irgi nedrąsus toks. Jei didini tai didini konkrečiai (kita vertus yra apribojimai, negali dėti betko ir betkaip, nes nepraeisi techninių apžiūrų ir panašiai), jei ne tai ne, o jei simboliškai tai kam keisti į kitą ir turėti dėl to problemų? Čia jau kažkoks truputį darymas dėl darymo išeina.
Na, bet čia tik subjektyvi nuomonė iš šalies. Aš pavyzdžiui džiaugiuosi, kad kadaise pritrūko entuziazmo jaunatviškai "patiuninguoti" vieną šeimyninę relikviją, nes tikrai būčiau amžiams sugadinęs
-
blackrawen
- Forumietis

-
blackrawen
- Forumietis

-
Sergej
- Forumietis

del gaz21.24.uaz, varikliu "tuninga" buvo kalbeta ir ne karta , tam net yra tam tikros temos , ar tai "tarybniu varikliu forsavimas" ar tai "variklio galios didinimas"
del 24 variklio maksumumo su 2445cm3 iki 180ag prie 8.kaps, ir apie 210-220 ag su 2.9l.., su nedideliu niuansu prie maksimalios galios to variklio uzteks porai valandu.
kaip ir kas ten daroma, pasinaudokit "ieskoti" funkcija.
del 24 variklio maksumumo su 2445cm3 iki 180ag prie 8.kaps, ir apie 210-220 ag su 2.9l.., su nedideliu niuansu prie maksimalios galios to variklio uzteks porai valandu.
kaip ir kas ten daroma, pasinaudokit "ieskoti" funkcija.
-
blackrawen
- Forumietis

-
virgas
- Forumietis

-
blackrawen
- Forumietis