Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

gaz 24

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

blackrawen
Forumietis
Forumietis

gaz 24

Standartinė blackrawen »

sveiki kilo ideja modifikuoti mano ex kolukio pirmininko volga 1977 gal kas esat su tuo susidure ar mate butu idomu gaut kazkokios informacijos ar foto galvoju idet bmw 520 varikli su greiciu deze
867535822
blackrawen
Forumietis
Forumietis

Standartinė blackrawen »

teko girdet kad labai gerai tinka MB 123 ar 124 varikliai su greiciu deze gal kas galetumet pakomentuot
867535822
fanatikas006
Forumietis
Forumietis

...

Standartinė fanatikas006 »

jei į uaz deda merso variklį tai reiškias ir į volgą galima įdėti :idea: šiaip tai tik kardaną reiks perdarinėti, o variklį su dėže dėti merso ( nors puikiai tinka ir ford sierra, variklis gal silpnesnis, bet kaina geresnė). bet jei norisi ekonomiškos volgos, tai dyzeliukas pats tas, nes jei uaz'ą sierros motoras pavelka tai ir volgą vilks. turėjo vienas senojo merso variklį įmontavęs, puikiai riedėjo, kuro sąnaudos tik nepamenu kokios buvo, bet žinau, jog džiaugėsi :)
Čia ir yra mano parašas...
blackrawen
Forumietis
Forumietis

Standartinė blackrawen »

tikrai buvau pamirses uaz kad ten tas pats :oops: o gal butu galima foto kaip atrodo uaz ike kitas variklis ar kokia nuoroda gal kas imestumet buciau dekingas :wink:
867535822
fanatikas006
Forumietis
Forumietis

....

siūlau apsilankyti www.4x4forum.lt ten yra Uaz skiltis, joje yra ne viena diskusija apie dyzelinius variklius uaz'e. :wink:

p.s Nedarau reklamos, tiesiog nukreipiu jus ten, kur rasite tikrai daug informacijos ir galite pabendrauti ir gauti reikiamos informacijos :idea:
blackrawen
Forumietis
Forumietis

Standartinė blackrawen »

aciu
Vartotojo avataras
Darius008
Forumietis
Forumietis

Standartinė Darius008 »

Ir kas is to, kad idesite sieros, ar bmw 2 litru, ar merso dizeliuka? Jei norite tik siaip idet, tai aisku idesite, bet ka laimesite ir ar jis duos Jums dziaugsmo? Ji ir bus tik volga su kitu varikliuku. Mano manymu jei det, tai det galinga varikli, maziausia 3,5. As manau po tokiu perdarymu norima pasigirti,pasipuikuoti, o ka Jus pasigirsite su sierros varikliuku, ka nustebinsite? Sakyciau negaiskite laiko, jei dirbt tai dirb rimtai, kitaip nieks nesupras bei tinkamai neyvertins Jusu triuso. Bet cia aisku mano nuomone ir as jos niekam nepersu :wink:
Jei rankos auksinės, nesvarbu is kur jos dygsta
blackrawen
Forumietis
Forumietis

Standartinė blackrawen »

nieks ir nesake kad des nelaiminga ford varikli :neįžiūriu: nes ten tikra s...... kruva atsiprasau ford gerbeju :oops: maziausiai desiu kad butu 150 kv reik jaunam saules papiest 88888) :lol:
arunas_307
Forumietis
Forumietis

Standartinė arunas_307 »

Jei dėsi piktą variklį, bus kitų bėdų: nepraeisi oficialiai tech. apžiūros, pradės byrėti kiti agregatai, nepritaikyti stipriam varikliui, pablogės valdymas, pasikeitus svorio pasiskirstymui tarp ašių.

Man pvz. patiktų turėti senovinės išvaizdos bet normalių eksloatacinių savybių mašiną.

Turiu mikriuko Mitsubishi L300 2,3 dyz. variklį, 5 pav. dėžę ir t.t. (visą mikriuką-donorą), ten ir bėgių perjungimas prie vairo, turbūt tiktų Volgai :).

Būčiau Volgų gerbėjas, įsidėčiau.

A.
blackrawen rašė:nieks ir nesake kad des nelaiminga ford varikli :neįžiūriu: nes ten tikra s...... kruva atsiprasau ford gerbeju :oops: maziausiai desiu kad butu 150 kv reik jaunam saules papiest 88888) :lol:
fanatikas006
Forumietis
Forumietis

...

va būtent, dėk galingą variklį ir pasiruošk bėdom:

1. variklio oficialiai ten jau nebeužregistruosi

2. nelaikys visi agregatai, kurie gaus n kartų didesnes perkrovas nei originalus variklis

3. nežinau bmw 520 variklio su 150 kw.

Šiaip tai jei tik saules piešt tai pirk kokį bmw "Xuliganą" ir piešk piešęs :twisted: o į volgą įdėsi 150 kw variklį, vargu ar laikys reduktorius, pusašiai ir pats kardanas...

vienas į Uaz'ą įdėjo Nissan Patrol 3,3 TD variklį, ko pasekoje visi kiti agregatai ėmė lūžti, tad teko keisti kardanus, tiltus, jų tvirtinimo taškus ir t.t kas gavosi? Patrulis apklijuotas UAZo skardomis. Tokius darbus atlikti galima tik jei esi visiškas fanatikas tos technikos.

Palaikau arūno_307 mintis, padarei volgą su dyzeliuku ar benzininiu dinamišku varikliu, vairo stiprintuvu ir pan, gali mėgautis retro išvaizda ir turėti patikimą mašiną :D