Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Moteriskas pavydas

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Vartotojo avataras
Stumoklis24
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Stumoklis24 »

Geras , geras. PAvydas dydziausias.
Dnepriuderis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Dnepriuderis »

abc rašė:
Dnepriuderis rašė:Maniske pradeda bambeti kai savaite prasedziu garaze ir nieko nedarau namuose. Del dviej ar trieju dienu tai nieko nesako.
Na tai savaitę namie (žmonai)jeigu nieko nepadarai,tai džiaukis,kad tiktai bamba,o ne pas kitą pabėga.,,Padarai'',ir vėl garažan.Ir vilkas sotus, ir avis sveika.. :lol:
Situo klausimu 88888) bebejo kad taip 88888) Turejau galvoi namuose darau kapitalini remonta jau treti metai.
Vartotojo avataras
zeimeris
Forumietis
Forumietis

Standartinė zeimeris »

Kai pirkau sau Cadiliaca nupirkau ir zmonai masinyte,sutvarkiau,sumokejau uz vairuotojo kursus,kuriam laikui buvo ramu bet dabar jau niekas nesiskaito. :lol:
Cadillac Eldorado 1983.4,1.V8.
Dnepriuderis
Forumietis
Forumietis

Mano zmona kai zenijaus i garaza atsivare harli ir pasake kad jis visada butu svarus grazus ir nepriekaistingas. Poto ji pardave ir nusipirko honda vt110. Visus pirkimus pardavimus pati susiorganizavo, man tik reikejo nuvaziuoti apziureti 88888)
Vartotojo avataras
Stumoklis24
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Stumoklis24 »

joooooooooooo cia ir maladiec.
artukas
Forumietis
Forumietis

Standartinė artukas »

Dnepriuderis rašė:Mano zmona kai zenijaus i garaza atsivare harli ir pasake kad jis visada butu svarus grazus ir nepriekaistingas. Poto ji pardave ir nusipirko honda vt110. Visus pirkimus pardavimus pati susiorganizavo, man tik reikejo nuvaziuoti apziureti 88888)
Vo cia tai bent :shock: . Nu jei dar ir virtuveje sukasi, tai tokia reik i Raudonaja knyga irasyti.
Vartotojo avataras
zeimeris
Forumietis
Forumietis

Standartinė zeimeris »

Dnepriuderis rašė:Mano zmona kai zenijaus i garaza atsivare harli ir pasake kad jis visada butu svarus grazus ir nepriekaistingas. Poto ji pardave ir nusipirko honda vt110. Visus pirkimus pardavimus pati susiorganizavo, man tik reikejo nuvaziuoti apziureti 88888)
Pardave Harly ir dag blizganti,nepriekaistinga ? Ka tu i tai ? :shock:
Cadillac Eldorado 1983.4,1.V8.
Dnepriuderis
Forumietis
Forumietis

Jei teisingai supratau. Mano nuamone apie harli tikrai neisgeriausiu. Dabar sau ramei be vargo ir bedu vazineja nei varstai laksto nei krato ir ttt..
Kas liecia virtuve tai ten jos sventove, valgiti taisyti jos pomegis.
Vartotojo avataras
zGs
Naujokas
Naujokas

Standartinė zGs »

LEWIS rašė:
mariussta rašė:Nepasisekė jums su žmonomis kolegos :roll: :roll: :D , kad reikia bėdavoti net forume. Maniškė labai supratinga tuo klausimu ir problemų šeimoje dėl "senų geležų" nekyla.
Joooo.....Maniškė tai ,kai namus tvarko ir garažo nepamiršta-prašluoja,įrankius mano netvarkingai išmėtytus,į vietas sudėlioja-surūšiuoja ir t.t. :-)
.... Na Gerą žmoną tada turite. Mano kai taip pat patvarko garažą, sutvarko mano išmėtytus įrankius... Tik viena bėda.. Sutvarkyt sutvarko, bet aš po jos sutvarkymų dar labiau visko nerandu :verkiu:
Aš - Automobilių fanatikas. Auto taisau daugiau negu su ja važinėju :)