man butų visai gerai, surenku visokį Sovietmečio palikimą, pradedant nuo monetų baigiant mašinom ir net autobusaiskupikas rašė:galiu pririnkt visokiu senienu,niekam nereikalingu, tavo kolekcijai
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Jungikliai,rozetės ir pan.
Moderatoriai: Shumeras, Moderatoriai
Forumo taisyklės
Tema skirta tik diskusijoms.
Komerciniai skelbimai keliami čia: http://www.oldtimers.lt/viewforum.php?f=56
Tema skirta tik diskusijoms.
Komerciniai skelbimai keliami čia: http://www.oldtimers.lt/viewforum.php?f=56
-
sth55
- Forumietis

Man idomu ko prie manes nesikabinejat?kupikas rašė:Ko dar primastysit..jei nori specialiai tau-ikarus280-galiu pririnkt visokiu senienu,niekam nereikalingu, tavo kolekcijai,bet tokios žinutės kuriose tu rašai-"pliusiuku pažymeta vieta bus nauja jungtuko vieta"-jau virš visko...virgas rašė:Turbūt jis muštas vaikystėje elektros ir todėl dabar negali pakęst nieko, kas su ja susiję. Būkim atlaidūs
-
pxaxuxlxixuxs
- Forumietis

Galiu patart tik viena. Ignoruokit tą kupiką (kaip sakant duok durniui kelia, vistiek neras) , ir diskutuokit toliau. Kad jam nepatinka, nereiškia kad nepatiks mums tokia diskusija. Pats elektros jungiklių ir rozečių nerenku, bet paskaitinėt įdomu. Tiesiog manau, kad šis forumas turėtų būti kaip enciklopedija besidominčiam sena technika ir panašiais dalykais jaunimui, ir draugiška vieta apsikeisti nuomonėmis senbūviams, o ne kažkokiu žodžių ringu.
Prirašiau čia kaip koks moderatorius dabar.
Prirašiau čia kaip koks moderatorius dabar.
Mėgstu cituoti save.
©Aš Pats
©Aš Pats
-
Gedukas
- Forumietis

Šitoje situacijoje, tamstai Ikarus280 turėtu būti neidomiausia, nes pastoviai prie jo prisikabinėja, bet man kaip žmogui stebinčiam viską iš šalies ši tema dėl kupiko pasidarė savotiškai įdomi. Pradėjau stebėti ne kaip žmonės diskutuoja ir dalinasi žiniomis, bei naujais radiniais savo kolekcijai, bet kaip kupikas išlieja savo neapikantą sendaikčiams ir juos renkantiems žmonėms,dažniausiai vaikiškais pasisakimais ir save statidamas i kvailio vietą. Ir tai jau pasidarė neatsiejama nuo šios temos.
Pora klausimų kupikui:
1. Kokio jūs amžiaus?
2. Nemėgstate tik senų elektros prietaisų ir su ja susijusių daiktų ar ir šiuolaikinių?
Pora klausimų kupikui:
1. Kokio jūs amžiaus?
2. Nemėgstate tik senų elektros prietaisų ir su ja susijusių daiktų ar ir šiuolaikinių?
Aš tikiu arkliais, automobilis laikinas reiškinys.
-
Guolis
- Forumietis

-
GERASS
- Forumietis

-
kupikas
- Forumietis

man nepatinka daiktai kurie nepatikimi,rozetes,jungtukai tarybiniai,kiek varkt reikedavo,nesijungdavo visada jos,reikdavo pagaut padeti kad veiktu,jungtukai pakibdavo tik ant laidu,krizdavo,radijos nieko netraugdavo kol antenos kilometrines nejungiau ir t.t...nustebau kad tokius daigtus vertina,jie vertingi tik senumu o kaip daiktai niekam tike...
Del elektros-nusimanau pakankamai"pravodkes"vedžioju,ir niekas dar nesiskundė
-
sth55
- Forumietis

Kai priziuri ir saugai tai ir tarnauja.Ydomu su kokia technika uzsiminejat,kaip ji tarnauja jums?kupikas rašė:man nepatinka daiktai kurie nepatikimi,rozetes,jungtukai tarybiniai,kiek varkt reikedavo,nesijungdavo visada jos,reikdavo pagaut padeti kad veiktu,jungtukai pakibdavo tik ant laidu,krizdavo,radijos nieko netraugdavo kol antenos kilometrines nejungiau ir t.t...nustebau kad tokius daigtus vertina,jie vertingi tik senumu o kaip daiktai niekam tike...
-
sth55
- Forumietis