1977 metųdainius.m rašė:Kurių metų tavo jawa?
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Jawa 350 634-8
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
titanas
- Forumietis

-
dainius.m
- Forumietis

-
Jstas
- Forumietis

-
Mototarka
- Forumietis

man rodos tamsta sumaišei pavadinimą su rudžių surišėju??? Pagal instrukciją reikia nuvalyti viską prieš dažant...titanas rašė:Norėčiau paklausti apie dažų rišiklį ir jo įtaką dažams. Dabar aš kelias motociklo dalis ištepiau dažų rišikliu. Po paros, reikia, anot instrukcijos, suvilgyti vandeniu. Aš po paros radau, kad kaip ir gumine plėvele pasidengė mano dalis. Tai aš tą guminę plėvelę nuvaliau su šepečiu ir vandeniu. Atrodo ta dalis pasidarė lygesnė, švelnesnė ištepus tuo rišikliu. Tačiau ant dalies atsirado visokių dėmių. Didžioji dalis dėmių yra balšvos spalvos. Dar vietomis atsirado gelsvos dėmės. Nesuprantu, kas čia yra, ar taip turi būti, ar gal blogas rišiklis.Po tokios procedūros, kilo klausimas ar man gerai nusidažys, ar lips dažai.
Gal kad pagelbės su šitom chemijom. Būt geriausia smėliavimas, o čia kai prasidedi, tai gero nelauk
-
titanas
- Forumietis

Na taip taip, ten rūdžių surišėjas. Bet kodėl kai nuplaunu šaltu vandeniu, vietomis išmėto gelsvais plėmais, kaip rūdys. Nusipirkau ir kitos firmos surišėją vistiek tas pats. Nesuprantu, ar aš ilgai plaunu, ar kas. Šiaip tai, kai valau tai su vandeniu ir dar šepečiu prabraukiu, nes gerai nenuplauna vanduo, to surišėjo sluoksnio.Mototarka rašė:man rodos tamsta sumaišei pavadinimą su rudžių surišėju??? Pagal instrukciją reikia nuvalyti viską prieš dažant...titanas rašė:Norėčiau paklausti apie dažų rišiklį ir jo įtaką dažams. Dabar aš kelias motociklo dalis ištepiau dažų rišikliu. Po paros, reikia, anot instrukcijos, suvilgyti vandeniu. Aš po paros radau, kad kaip ir gumine plėvele pasidengė mano dalis. Tai aš tą guminę plėvelę nuvaliau su šepečiu ir vandeniu. Atrodo ta dalis pasidarė lygesnė, švelnesnė ištepus tuo rišikliu. Tačiau ant dalies atsirado visokių dėmių. Didžioji dalis dėmių yra balšvos spalvos. Dar vietomis atsirado gelsvos dėmės. Nesuprantu, kas čia yra, ar taip turi būti, ar gal blogas rišiklis.Po tokios procedūros, kilo klausimas ar man gerai nusidažys, ar lips dažai.
Gal kad pagelbės su šitom chemijom. Būt geriausia smėliavimas, o čia kai prasidedi, tai gero nelauk
-
TadasK-RDYS
- Forumietis

-
titanas
- Forumietis