Vienas is perlu
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
KALBOS DARKYTOJŲ PAŠIŪRĖ
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
-
Guolis
- Forumietis

Re: KALBOS DARKYTOJŲ PAŠIŪRĖ
gal zmogus is prigimties debilavotas o technikos forumas jam vienintelis teigiamas dalykas?
Vienas is perlu
, siuo sakiniu, remiantis logika, visus, nepriklausomai: tautybes, rases, lyties ir bla bla, nemokancius rasyt, isvadinote debilavotais 
Vienas is perlu
-
sumskas2
- Forumietis

Manau sita zinute ir pradekime temaGuolis rašė:gal zmogus is prigimties debilavotas o technikos forumas jam vienintelis teigiamas dalykas?
Vienas is perlu, siuo sakiniu, remiantis logika, visus, nepriklausomai: tautybes, rases, lyties ir bla bla, nemokancius rasyt, isvadinote debilavotais
-
bojarinas
- Forumietis

gal neryskiai issireiskiau,bet kalba apie tai kad nereiktu gilintis kodel zmogus neparase nosines ar ant u neuzdejo bruksnelio ar parase daiktas... Kalba apie tai kad nereiktu baksnoti parasiusio su klaidomis... Gera tema ir manau bus rezultatas... o tema sukuriau ne as.... ir nebaksnoju bet kurio pamates klaidu....
-
Eisinas
- Forumietis

Juk ponas Fon labai aiškiai parašė ir išdėstė savo požiūrį į kitataučių rašybą. Noras yra, kad visi, o ypač lietuviai, ypač jaunimas stengtųsi rašyti taisyklingiau. 
-
marjaxxx
- Aukcionų arbitras

Iš rašybos galima nesunkiai atskirti kur kitatautis kur ne. Kitatautis tikrai nerašys SMS trumpinių, o jeigu rašys, tai jau nebepateisinama. Mano pateiktoje citatoje, kad ir būdamas kitatautis, autorius jaustų kur minties pabaiga, kur dėti taškus. Bet dabar kaip ilgiausio sakinio konkursas. Man asmeniškai tokią pastraipą nemalonu skaitytXXX rašė:Sveiki forumieciai as esu XXX,forumas tikrai geras ir zmones cia lankosi sumanus, senovine technika pradejau dometis pries metus kaip pas zmogu pamaciau minsk'a padirbejas pas ji ukij, jis man ji atidave po 3 dienu, parsivares namo norejau ji susitvarkyt, jis kiek savininkas pasakojo, lauke motociklas stovejo 3-4 metus, bet daug taisymo nereikejo pakeiciau tepalus kelis salnykus sankabos diskelius sutvarkiau ir po 3 dienu uskuriau, geras moto bet galios palyginus labai mazai. Tiek apie mane ir apie mano moto, tikiuosi priimsit mane kaip ir kekviena is cia esanciu.
Paskutinį kartą redagavo marjaxxx 08 Sau 2012, 21:03, redaguota 2 kartą(us).
-
bojarinas
- Forumietis

cia tokia tolerancija? buvo galima bent varda nutrinti...ai....
-
marjaxxx
- Aukcionų arbitras

Dar vienas pavyzdysizu fanas rašė:sveikas as irgi is kedainiu gal turi iz5 sedine
-
Stumoklis24
- Forumo rėmėjas

-
LEWIS
- Forumietis

Tema labai gera ir vietoje
.Ir tikslą jinai pasiekė-manau dauguma forumo rašytojų,dabar atsakingiau žiūrės į tai ,ką ir kaip rašo.
-
bojarinas
- Forumietis

,,W,, nederetu naudoti tikriems lietuvininkams.... kaip ir ,,X,, zodyje ,,maksima,,